Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Cavernum

Hajasz

Obrazek
Kierwa jak żyję prawie pól wieku tak chyba nie miałem do czynienia z czymś interesującym z Argentyny nie licząc Evity. Teraz wjeżdża debiutant z płytą Born In A Cave i drze mordę "baczność skurwiele". Szybko wyjaśnię, że nazwa zespołu ani tytuł płyt nie mają nic wspónego z jaskiniami i gruzami bo to dosyć klasyczny grindujący death metal z wokalem mocno w klimacie coś pomiędzy Asphyx, Obituary i Death. Ale pierdolić konwenanse mamy tu zajebiste riffowanko podparte trzymającymi tempo bateriami. Jako, że na płycie jest 9 tracków i wszystko trzyma się w 26 min więc raczej smętów nie uświadczymy tylko konkretny łomot. A i jeszcze info, że nie jest to objawienie niczym w pierdolonej Fatimie więc jak nie chcesz znać przyszłości to nie sprawdzaj ale jeśli podobnie jak ja dostałeś pierwszego szlaga z Argentyny no to już zapraszam na kujawiaki. Nawet napisałem do gości i okazali się fajne chłopaki i płytę wyślą przez jakieś europejskie distro więc drogo nie będzie. BC jeszcze nie mają więc jak ktoś chce posłuchać to musi trochę poszperać.

Skład:
Gustavo Quiroga - Drums Alma Matter, Bloodfiend, Dead Whore, Dislepsia, Feel the Knife, Hermon, Hostile Monarch, Infernal Curse, Lady Evil, Nekro Cvlt Desecration, Nocturnal Evil, Odio, Xenotaph, Pestífera, ex-Mental Distortion, ex-No Class, ex-Agarchus, ex-Dark Warrior, ex-Devastación, ex-Legión 666, ex-Necronizer, ex-Sarcoma, ex-Vehementer
Walter Thompson - Guitars Agarchus, Bloodfiend, DestroyTheHumans, Necronizer, ex-Avernal, ex-Buffalo, ex-Matan S.A., ex-The Killing, ex-Devastación (live), ex-Funnel, ex-Media Res, ex-Vietnam
Alejandro Thompson - Guitars Necronizer
Fernando Larriestra - Vocals Agarchus, Blemias, Bloodfiend, Necronizer, Wulfshon, Xenotaph, ex-Hate Storm, Embryo of Lies, ex-Silence

Dyskografia:
2022 - Born in a Cave

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Ca ... 3540507471
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere

Jest cały album na yt:

Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Czytasz taką nazwę i jedyne pytanie, jakie pozostaje, to czy w miechach już wszystkie gwinty pozrywane.
Destroy their modern metal and bang your fucking head