Najbardziej nienormalne w całej tej sytuacji jest fakt, że przygłupy decydują się na grupowe ganbangi z naprutymi fankami. I to nie w jakimś zadupiu tylko w USA. Pewnie kilka nieletnich tez już przelecieli. W dodatku goście mają rodziny, więc tym bardziej siara. Po tym jak już ustaliśmy, że goście z Decapitated to banda przygłupów na poziomie orangutana możemy przyjrzeć się ich zachowaniu. Odmówili podania materiału genetycznego do badań. No kurwa brawo, bardzo sobie pomogli. Bardzo rozsądnie, ale cóż - niektórzy są predystynowani do bycia imbecylami.
Ja wtrącę tylko, że z mojego punktu widzenia jak ktoś mówi, że tłuczenie kobiet młotkiem po paszczy jest hehespoko a blackmetalowe hejlusy już go oburzają to ma gruby problem z poczuciem wartości oraz empatią.
Zmień na tłuczenie kobiet młotkiem i pasem po paszcy, oraz blackmetalowe hejlusy na metalowcy. I masz definicję połowy posłów PiS.
Również - jeśli ktoś po pierwszym wycieku nasrałby postów na fejsiku o tym, jak to nienawidzi już Dagona, bo ten rucha małe dzieci ale np skatowany przez jakąś kurwę pies czy kot to dla niego "tylko pies" lub "tylko kot" to taki ktoś zasługuje przynajmniej na buta na mordę.
Bo? Z punktu widzenia gatunku/ekonomii/przetrwania dzieci są ważniejsze niż zwierzęta. To jest fakt. Dziś wszystkim odpierdala na punkcie zwierząt. I potem mamy posty: o zabił 20 ludzi, co tam, ale skatowali pieska, kara śmierci dla kurew!*.
Rozmowa tyczy się twojej świadomości sexualnej. Niechęć do kontaktów seksualnych z płcią przeciwną i pruderja poprzez promowanie celibatu.
Hola, hola. Jest róźnica między celibatem a bzykaniem nawalonej laski w kiblu w czwórkę czy ilu ich tam było.
Wiesz, nie jestem zwolennikiem, ale mówimy o blackowej kapeli, które to są inspirowane wszelkimi zwyrodnialstwami. Trochę na zasadzie gdzie granica - foty z masowego mordu są ok, foty dzieci - nie? Z tym przechowywaniem, nie znam konkretów, ale mógł nawet i w plikach tymczasowych przeglądarki to "trzymać".
No to jest dość istotny problem, ale raczej wątpie by były to pliki tymczasowe. W tamtych pięknych latach na LimeWire i Kazie można było dostać niespodziankę. Kilku kumpli ściągnęło jakieś CP i jakoś nikt nie odwiedził. Trzeba by było to w sumie dokładniej przestudiować - zależy co tam takiego trzymał i co usunął - bo różnica jest spora między jakimiś zdjęciami nagich dzieci, a materiałami takimi jak ten od No Limits Fun i Petera Scully. W tym ostatnim przypadku za samo ściągnięcie idziesz do pierdla, nawet jeżeli robiłeś to jako youtuber/reporter czy sprawozdawca.
yog pisze: ↑6 lata temu
Jak dla kogoś posuwanie najebanej nieznajomej laski w kilku jest normalne, to powinien się jebnąć w dekiel.
Całkowita zgoda.
*- ja jestem za karą śmierci dla wszystkich zwyrodnialców - gwałcicieli, morderców, pedofili itp. Jak ktoś katuje bezbronne zwierze i czerpie z tego radość to z gówna bicza nie ukręcisz. Też bym kierował do utylizacji.