Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Fleshrot

Hajasz 6 mies. temu

Obrazek Obrazek Pozostańmy jeszcze na chwilę w Texasie i zawitajmy do ekipy Fleshrot, która młodym stażem jest bo działa od 2019 roku ale jakoś niczym szczególnym się nie wyróżniła na pierwszych nagraniach a mimo tego namiary na nich wzięła Me Saco un Ojo Records, która na dzień dziecka zasponsorowała im debiutancki album Unburied Corpse. Przy takim romantycznym tytule nie można się wypierdolić i pokazać rowa i oni tego nie zrobili. Dojebali takim grobowym deciorem jakiego od czasu Into The Grave posłuchać mi dane jest bardzo mało. Pierdolić chujową okładkę (obie) choć boli bardzo kiedy taka zajebista płyta ozdobiona jest jakimś brudnopisem. Ważne jest, że te niespełna 30 min death metalu to śmierć w czystej postaci taka, która lubi się przykleić do boku a jak jesteś super ekstra kolo to i może włoży robaczywy język do ucha aby posmyrać. Słuchać, słuchać albo wypierdalać.

Demo 2020
Twisted Visions of Abominations Split 2020
Wrapped in Entrails Single 2020
Unburied Corpse Full-length 2022

GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

Nathas 6 mies. temu

Widzę, że moje spamowanie tą nazwą i albumem na shoucie nie poszło na marne ;) Świetnie się słucha tej płyty, od kiedy się pojawiła regularnie wracam. Gdybym częściej trafiał na takie płyciwa to zostałbym lifemetalowcem, niestety u mnie jest to kwestia przypadku. Normalnie to wyszło z dwoma okładkami, z tą co jest na BC to Meksykańce wydali, a Me Saco un Ojo wydało z taką i uważam, że jest bdb, kolorki mi pasują:
Obrazek
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor
Lokalizacja: Światowa stolica beztalencia, bagiennej gorączki i nędzy duchowej

Vexatus 6 mies. temu

Okładki to akurat strasznie kiepskie...

Wróć do „Death Metal”