Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Writhing

Hajasz

Obrazek

Obrazek

Wyziew z Australii, którego jak mi się zdawało poznałem tzw. chwilę temu ale okazuje się, że Eternalised in Rot czyli debiutancka EP'ka wyszła już w 2020 roku. Wtedy zaserwowali tylko dwa defowe ciosy rozpisane na 6 min. Teraz wjeżdżają na pełnej debiutanckim albumem Of Earth & Flesh i jadą iście mięsisty miks os death metalu z brutal death metalem. Bardzo mi to przypomina płyty Baphomet / Banished zwłaszcza w warstwie wokalnej ale muzycznie fajny miks Immolation, Gorguts i Morbid Angel. Bardzo ładny szlag wysmażyli, taki idealny bo trwający mniej niż 30 min.

Skład:
Joel Gregory - Guitars (2019-present) Rituals, ex-Hacksaw Surgery, ex-Nontinuum, Ash Mouth, Solis, ex-Code of Lies
Pat James - Vocals (2019-present)
Jackson Smith - Bass (2020-present) Miazma
Jake Sproule - Drums (2022-present) Cyaneye, Truth Corroded, Whoretopsy, Freedom of Fear (live)
▼ Byli muzycy
Chalo Rpo - Drums (2021-?) Sol de Sangre, ex-Metal Against Coronavirus, ex-Absolution Denied, ex-Cromlech, ex-Deadsoul
▼ Muzycy koncertowi
Adam Giangiordano - Drums (2022) Voidfall, ex-Obscenium, ex-The Ritual Aura, ex-Greytomb (live), ex-Inanimacy
Dyskografia:
2020 - Eternalised in Rot [EP]
2022 - Of Earth & Flesh

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Wr ... 3540470477
BC: https://writhingaus.bandcamp.com/music
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
perun

perun

Solidne granie. Słuchałem pełniaka parokrotnie - wpierw nie wywalił mnie z kapci, ale chciało mi się więcej przesłuchań tego wydawnictwa, po odbyciu których muszę przyznać że to dzieło bardzo udane i miłe w odbiorze:) Uncreation to chyba najmocniejszy punkt programu.
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere

perun pisze: Solidne granie. Słuchałem pełniaka parokrotnie - wpierw nie wywalił mnie z kapci, ale chciało mi się więcej przesłuchań tego wydawnictwa, po odbyciu których muszę przyznać że to dzieło bardzo udane i miłe w odbiorze:) Uncreation to chyba najmocniejszy punkt programu.
Obadaj debiutancką EP-kę, mnie ona nawet nieco bardziej podoba od longplaya.