Idą pliki w giga, spalam więcej paliwaRyszard pisze: Na plakacie kosciotrup zombi jezusa jedzacy reke.... skomplikowane to. Co artysta mial na mysli?
Witam brata spamera po fachu
Vaginosceptykom mówimy NIE.deathwhore pisze: ↑6 lat temuNiechęć do Cannibal Corpse i włączania pralki kojarzy mi się jednoznacznie również z niechęcią do cipek.
Co to znaczy "serio"? To turpistyczna groteska. Od czasu do czasu zabawna, chociaż w przesycie nudzi. Ja prywatnie wolę takie, gdzie wiem, że nic ambitnego tu nie znajdę, bo i ambitnego nic znaleźć się nie miało, niż nibyintelektualne wykwity co niektórych cenionych pisarzy.
Zapuszczasz na repeat Fucked With a Knife i możesz robić partnerce noc długich nożyDiabelskiDom pisze: ↑6 lat temu Ja traktuję serio. Na pierwszą randkę z narzeczoną przygotowałem kilka ich utworów m.in. I Cum Blood, Entrails Ripped From a Virgin's Cunt, Stripped Raped and Strangled i Fucked With a Knife. Było dosko.
Jak w każdym gatunku ekstremalnego metalu tak i tu znaleźć można zajebiste zespoły.
U mnie to samo z małym wyjątkiem odnośnie debiutanckiego albumu, który jedyny posiadam i uwielbiam bezgranicznie.pit pisze: Ja mam wmontowany jakiś mechanizm obronny względem tego zespołu, obojętnie co poleci po 2 minutach chce mi się spać.
Chyba tych którym się jaja na lewą stronę wywinęły.Ryszard pisze:Zgodzę się ogólnie z opinią wytrawniejszych słuchaczy.
KorgullExterminator pisze: ↑6 lat temu CC powinni supportowac dwa pozostale zespoly, The Black Dahlia Murder doslownie rozjebali klub w strzepy, In Arkadia rownie dobrze
Podobny tekst usłyszałem od byłego "kumpla" roboty. Fan nowomodnego rapu, ćpun, recydywistaTITELITURY pisze: ↑8 lat temu Mój kolega z pracy na co dzień wałkujący disco polo via vox fm ( wiedzieliście o tym, że jest różnica pomiędzy disco polo, a muzyką biesiadną i kto te dwa gatunki wrzuca do jednego worka, ten się nie zna ? ) , usłyszał wczoraj nie wiem skąd CC. Stwierdził potem w pracy, że się mnie boi i muszę być chory psychicznie, słuchając takiej muzyki, co jest tym bardziej zabawne, że stwierdzenie to padło z ust człowieka dwukrotnie mojej postury, który - jeśli wierzyć opowieściom - rozbija się swoim stuningowanym bmw rocznik 1999 po okolicznych wsiach, gdzie ciągle kogoś wali po mordzie. To jest dopiero siła muzyki Kochane Metale !
He currently resides in Florida and is a lifetime member of the National Rifle Association. He owns a collection of guns including a Spas 12, an AK-74, and various tactical assault rifles.