Każdej muzyki lepiej słucha się na kolumnach. I nikt mnie - z leksza przygłuchemu nie wmówi, że jest inaczej

No pięknie Ety penetrują 'balls deep' uszy, muszą chyba prostować kanałydeathwhore pisze: ↑4 lata temuDokanałowe to już dla zupełnych homoseksualistów. Dokanałowo i hetero to tylko heroina.
A Ty może nie słuchałeś nigdy na dobrych głośnikach, skoro już się w takie argumentacje bawimy?Vexatus pisze: ↑4 lata temuTo chyba nigdy nie słuchałeś muzy na dobrym sprzęcie i wysokiej jakości słuchawkach dynamicznych albo ortodynamicznych.yog pisze: Jak dla mnie to słuchawki zapewniają jakiś tam mały procent wrażeń, jakie zapewnia dobra muza słuchana "na pełną pizdę"
Dla mnie osobiście słuchanie muzyki w ten sposób mija się z celem.yog pisze:"na pełną pizdę"
Ja mam hiszpańskie wydanie, słyszałem też FP oraz wersję z 20th Adversary, która nie jest jakoś tym masteringiem specjalnie zjebana. Inne wersje zdają się mieć ten sam miks co FP, wiec co niby jest na nich zjebane - brak dołączonego plakatuW jakim sensie pozostałe wersje są zjebane?