Tak, choć według moich uszu, K jest mimo wszystko trochę gorsza. Z drugiej jednak strony, też będę tej płyty bronił, bo to nadal pierwsza liga death metalu i życzyłbym sobie, żeby takie albumy wychodziły częściej. Mam wrażenie, że wiele osób krytykujących tę płytę nie poświęciło jej należytej uwagi - ona wszystkie karty odkrywa po większej ilości sesji. Czekamy na L. Niech Trey udowodni niedowiarkom, że Morbid Angel wciąż jest na górze, razem z Immolation czy Incantation.
Mam podobnie bardzo dobry album ostatnio też często wracam do niego
Mnie w tych plakatach zawsze bawiło do łez, że dupencje się do nich kleja a oni mają miny, jakby się wysrac nie mogli zamiast podziwiać ładne dziewczyny.
Problem w tym, że te panie wcałe ładne nie są więc lepiej zachować powagę i spoglądać w dal niż zesrać się na rzadko na widok modelek z lokalnego LZS-u.
Bo oni takich szmat mają na pęczki. Zatem postawa lekceważąca. Bogowie nie zachwycają się niewolnicami.
E, bez przesady, są w estetyce lat 80-90-tych. Tapir itp. Myślę, że w innej prezentacji sporo by zyskały.Hajasz pisze: ↑2 lata temuProblem w tym, że te panie wcałe ładne nie są więc lepiej zachować powagę i spoglądać w dal niż zesrać się na rzadko na widok modelek z lokalnego LZS-u.
ale glam to już gejoza... skoro tapir jest cool to prosiłbym o konsekwencje...
to słoneczny patrol był all natural? pierwsze słyszę
Gładkość skóry, kształty i ładne twarze, nie to, co obecnie - ryj jak maska z kośćmi policzkowymi podniesionymi prawie pod oczodoły i wyglądajacymi jak zrobione majzlem i młotkiem. Pomijając bujnośc tapiru, panie pozujące z tamtych lat były naprawdę ładne.
AmenSpeedy Gonzales pisze: ↑2 lata temu Bogowie, nie bogowie, nawet śmierćmetalowe chłopaczki chcieli byś jak KISS. Foto zajebiste, estetyka zajebista, panie... rowniez zajebiste.
Oczywiście zawsze można hasać z plastikową bronią po lesie jak zjeb i deklarować się że metal to coś więcej niż dobra zabawa. Ale wtedy raczej skończysz jako idol 15stu stulejarzy i samotny koniobijca.
Bo jedno zdjęcie??? Analogia jak śrubki do gwoździa.
I mniej kasy na sesje w Brawo czy inszym gawnie, dziwki i koks. Ale idąc tropem tapiru, to wszyscy byli Guns'n'Roses.
O i to stwierdzenie trafia w sedno, nawiązując poniekąd do ich młodzieńczych fascynacji do tejże grupy..
Nie jest w stanie a nawet powiem coś gorszego nawet nie jest w stanie nagrać albumu w stylu IDI.dj zakrystian pisze: ↑2 lata temu Ciekawe czy obecny stan Morbid Pędzel jest jeszcze w stanie nagrać coś na miarę GtA?
Ja akurat IDI lubię, nawet często gości w odtwarzaczu. To po prostu fajne granie, choć mam świadomość, że nie o fajność w Morbid Pędzel chodzi. No jest przebojowo a te def metylowe numery, to sztosy i chyba tylko głuchy fan raw black metalu nie doceni takiego Blades for Baal, czy Nevermore. To klasyczny Pędzel po prostu.Hajasz pisze: ↑2 lata temuNie jest w stanie a nawet powiem coś gorszego nawet nie jest w stanie nagrać albumu w stylu IDI.dj zakrystian pisze: ↑2 lata temu Ciekawe czy obecny stan Morbid Pędzel jest jeszcze w stanie nagrać coś na miarę GtA?
na stare lata, to chyba jedynie tribute zespół, skoro reaktywowana panteraSzajtan pisze: ↑2 lata temu Czyli jeszcze grają, ale poza USA to chyba już nie uda im się wyjechać. Nowy pałker na pokładzie - Charlie Koryn (ASCENDED DEAD, INCANTATION, FUNEBRARUM, SKELETAL REMAINS).
https://blabbermouth.net/news/morbid-an ... 3-u-s-tour