Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Re: Metallica

Zsamot miesiąc temu

Pozostaje mi tylko się z Wami zgodzić. Co do cen... to teraz koncerty osiągają tak chore poziomy, że nawet trudno to obiektywnie ocenić.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.

Tagi:
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian miesiąc temu

TheAbhorrent pisze:
miesiąc temu
Narzekanie na Metallikę jest pewnego rodzaju głupią modą. Ani te ostatnie płyty nie są takie złe jak niektórzy gadają, ani wykony live nie są położone wbrew podśmiechujką z Larsa i Kirka. Ceny biletów robią wrażenie, ale to jest przecież gwiazda innej skali.
Lars nigdy wirtuozem perki nie był. Jak przysiadł i poćwiczył, to potrafił zagrać bardzo dobrze. Choćby AJFA i koncert w Seattle z 89, gdzie jest Meta w szczycie formy. Teraz stara się grać prościej, sam mówił, że nie ćwiczy praktycznie poza próbami. Kirk myli się przeważnie w banalnym wstępie do Nothing Else Matters, to chyba celowy zabieg, ważne by kuc societa, która jedyne co nagrała, to pierda na smartfonie, miała o czym dydkutować. A płyty po St. Anger, conajmniej bardzo dobre. St. Anger też lubię, choć tam najmniej tradycyjnej Metaliczki.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus miesiąc temu

https://www.terazmuzyka.pl/szef-naglosn ... racowalem/

Wcale mnie to nie dziwi. Ostatni raz byłem na Narodowym na koncercie Iron Maiden i to był totalny niewypał.
deathwhore
Tormentor

deathwhore miesiąc temu

Stał tam sobie dobry stadion, na którym grały prawdziwe gwiazdy, można było kupić wszystko. Wyburzyli i postawili jakieś paskudne gówno, na którym czasami chłopcy w krótkich spodenkach kopią szmaciankę.
Nebiros pisze:
4 lata temu
A w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz miesiąc temu

Pod pałacem też można było wszystko kupić, a nie jakieś metra czy deptaki dla znudzonych wdychaczy elektronicznego dymu.
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian miesiąc temu

kurz pisze:
miesiąc temu
Pod pałacem też można było wszystko kupić, a nie jakieś metra czy deptaki dla znudzonych wdychaczy elektronicznego dymu.
Powinni jarać kubańskie cygara, jak Papa Het przed koncertem. To pewno też snobizm, ale lepszy, od durnej mody na elektro szlugi. Palenie jest cringe, tak ogólnie.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz miesiąc temu

Odkąd odkryłem skręty z dobrym tytoniem, to zrozumiałem jakie gówno wcześniej wdychalem. Teraz od kilku lat nie palę, ale czasami tęsknię za tą chwilą skręcania, a później parę minut rozmyślania, refleksji, czy czegoś tam co trudno nazwać, przy paleniu. Kto nigdy nie był takim palaczem, nie zrozumie.

Wróć do „Thrash Metal”