Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Ja tu sobie szukam od niedawna na winylku kompilacji Negatron/Phobos (bo niestety Phobos nigdy nie wyszedł oddzielnie) i nagle widzę takie oto info odnośnie tego wydania.. : There are selected tracks, both albums are not complete
Obrazek
Bez komentarza, poszukiwania zakończone.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR - VALOUR - PRIDE

Tagi:
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

Najlepsze kawałki z płyty w trackliście uwzględnione, ale wiadomo - po to jest album, a zwłaszcza taki jednolity kolos jak Phobos, żeby słuchać w całości od A do Z.
UP THE VERONICAS
KIERWA TAKE ME ON THE FLOOR TARARATA TARARARA
yog pisze: 2 lata temu polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Pominięcie dwóch instrumentalnych, krótkich przerywników w środku jeszcze mogę zrozumieć, no ewentualnie coverów też... ale brak Quantum i Neutrino to ostre nieporozumienie.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Też to widziałem, dlatego nawet nie traktuję tego jak edycji winylowej. To jest to samo, co zrobili np z Legendą Armii przy którejś edycji, albo z trójką Neurosis przy fp. Dla mnie szrot i po prostu trzeba czekać, aż wyjdzie to kompletne. Endtyme Cathedral to chyba z rok temu wyszło na LP po raz pierwszy, więc nie jest to wcale wykluczone ;)
Panzer Division Nightwish
Awatar użytkownika
Thorgal
Master Of Puppets

Thorgal

brzask pisze: miesiąc temu [...] ,poszukiwania zakończone.
Ty się ciesz, że nie zorientowałeś się kupiwszy i odsłuchawszy :lol:

A co do Voivod to mnie do winylowego szczęścia (nie mylić z pełną kolekcją) brakuje jeszcze "Nothingface" i "Outer limits" z tym, że ten pierwszy chcę w pierwszym tłoczeniu.