To się zdecyduj czy są tam chwytliwe riffy czy jednak melodie bo to różne sprawy są.
Mnie się od razu czasy podstawówki przypomniały, jak za nieznajomość dyskografii Slayera, było się krojonym z koszulki, albo zbierało wpierdol od starszych. To urocze, że niektórzy są mentalnie wciąż na etapie pryszczy i nocnych zmaz. A potem zdziwienie, że fani metalu postrzegani są jako zjeby. Stereotyp jednak ma swe podstawy.TheAbhorrent pisze: ↑3 mies. temuHeh, po takich przepychankach, który zespół jest lepszy i propozycji obicia mordy jeżeli padnie niewłaściwa nazwa, od razu widać metrykęPozdro staruchy, sami swoi
![]()
Ale do mnie to mówisz? Ja jestem pozerem i nikomu wpierdolu nie dawałem za poglądy na temat muzyki. Natomiast raz zaliczyłem kosę przed bydgoskim wiatraczkiem, bo kilku gości robiło spytki. Na hasło "najlepszy zespół na "I"" powiedziałem, że Immortal, a hujkom chodziło o In Flames. Nie mówię, że pochwalam, ale przypomniały mi się czasy minionedj zakrystian pisze: ↑3 mies. temuMnie się od razu czasy podstawówki przypomniały, jak za nieznajomość dyskografii Slayera, było się krojonym z koszulki, albo zbierało wpierdol od starszych. To urocze, że niektórzy są mentalnie wciąż na etapie pryszczy i nocnych zmaz. A potem zdziwienie, że fani metalu postrzegani są jako zjeby. Stereotyp jednak ma swe podstawy.TheAbhorrent pisze: ↑3 mies. temuHeh, po takich przepychankach, który zespół jest lepszy i propozycji obicia mordy jeżeli padnie niewłaściwa nazwa, od razu widać metrykęPozdro staruchy, sami swoi
![]()
Znalazł jeden prosty sposób. Kuce go nienawidzą!porwanie w satanistanie pisze: ↑miesiąc temuZnalazłem metodę i zdradzam za darmo: trzeba sobie wyobrazić, że te dwa kawałki to nie nowy Kreator tylko Running Wild, od razu wszystko brzmi lepiej.