Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Slaughter Command

Hajasz

Obrazek Obrazek Jak męska impreza to musi być męskie granie a do tego niemiaszki idealnie się nadają. Speed thrash metal na pełnej z kultowym ugh. Właśnie w łapy wpadł mi ich jedyny album Ride The Tornado i rozpieprzył po całości. Wykurwisty mix Kreatury, Wehrmacht, Assasssin. Rasowe tytuły kawałków, szalone solówki, bateria pędzi na złamanie karku i riffowanko na pełnej, do którego koleś drze japę ile fabryka dała. Gdybym miał kudły to byłby wiatrak przez cały album no ale już nie mam więc chociaż wydrę japę w refrenach.

Bloodsplashes from the Slaughter Demo 2006
Attack of the Iron Beast Demo 2008
Bitch-Instructing Lessons Demo 2009
...for the Glory of the Damned Split 2011
Ride the Tornado Full-length 2012
Condemned to the Grave / Queen of the Iron Whip Split 2014
Deathrash Khaosstorms - Rehearsal Demo 2019

GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Kilka sekund pierwszego kawałka przywołuje na myśl Motorhead na speedzie. Nie lubię Motorhead.
Awatar użytkownika
Wyrocznia
Master Of Puppets

Wyrocznia

kurz pisze: 2 lata temu Kilka sekund pierwszego kawałka przywołuje na myśl Motorhead na speedzie. Nie lubię Motorhead.
Też kiedyś myślałem że nie lubiłem. Potem się przekonałem.Na początku boli potem wchodzi aż miło. Ale dzięki bo zachęciłeś :D
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Tzn teraz nie lubię. Na przełomie 80/90-ych lubiłem. Przeszło.
Awatar użytkownika
Wyrocznia
Master Of Puppets

Wyrocznia

kurz pisze: 2 lata temu Tzn teraz nie lubię. Na przełomie 80/90-ych lubiłem. Przeszło.
Aaaa dobra. Znaczy motorhead mi bardzo siedzi i nawet lubie rzeczy nim zainspirowane. Kawał porządnego grania.