Zdecydowanie tak. Wokale również pod Araye podciągane na maksa. To jest po prostu Slayer AD, tylko pewnie zgody na taką nazwę nie dostał, a Kerry być może tego chciał. Nie raz wyrzygiwano mu parcie na kasę, więc kompletnie mnie to nie dziwi. Jednak Kerry King nigdy nie będzie miał, takiej rozpoznawalności jak nazwa Slayer. Co do muzy. Tak gdybym przespał ich rozpad, zawiązano mi oczy, to słuchając tego stanowczo powiedziałbym, że to ich kolejny album. Gdyby na chwilę odwiązano i pokazano okładkę z logiem Slayera, też bym uwierzył.
O zaciekawiłeś mnie. Opowiedz jakie to uczucie kiedy jesteś dymany w dupę i jeszcze się z tego cieszysz. Ludzie chcą słuchać Slayera rozumiesz co piszesz. Slayer kurwa i za ten Slayer zapłacą stosowną kasę aby go zobaczyć. Miast tego płacą tylko odrobinę mniej i oglądają ułamkową cześć. Wszelakie cover bandy powinny zostać ustawowo zakazane. Tak więc ponawiam pytanie. Dlaczego uśmiechasz się kiedy jesteś dymany w dupę?TheAbhorrent pisze: ↑10 mies. temu Eee tam. Mnie znajomy uświadomił w weekend, że coverband Linkin Park wypełnia wielkie hale. Pink Floyd też. W ogóle coverbandów jest pełno. Na tym tle wyczyny Kerry'ego nie robią na mnie wrażenia. Ludzie chcą słuchać Slayera, więc daje im Slayera on, koleś ze Slayera. I dobrze![]()
Ja tam wolę, jak te osoby grają swoją muzykę, nie chałturę coverkową dla gawiedzi. Kerry ma prawo pograć coverki Slayer, w końcu współtworzył wiele z nich. Ale już granie coverków innych kapel, to popelina godna zespołu z wiejskiego domu kultury. Nie przystoi takiemu kowbojowi, jak Kerry. Nagrali kiedyś płytę z punkowymi coverkami i fajnie. Ciekawy zabieg, ale wystarczy chałtury.
Pierwsze koncerty to klasyczne badanie publiki. A z pozostałych 9-ciu to ile było innych coverów???TheAbhorrent pisze: ↑10 mies. temu Kerry King wczoraj tylko 3 covery Slayer na 12 kawałków. Także chyba można już wyluzować![]()
Czyli mam rację, że badają publikę.
Ale z ciebie kłamliwa kurwa. https://www.setlist.fm/setlist/kerry-ki ... 6818f.html
Hajaszu, nie jesteś takim głąbem, więc nie wiem dlaczego silisz się na żulerskie zaczepki.Hajasz pisze: ↑10 mies. temu
EdidAle z ciebie kłamliwa kurwa. https://www.setlist.fm/setlist/kerry-ki ... 6818f.html