Skoro Jacek zna to znany.
Wg słów Romana z książki Głos z Ciemności to singiel nagrano w tym samym roku, tylko leżał do 85 z wydaniem. Irek był niezadowolony z brzmienia, ale mieli w końcu coś nagranego. No i to pewno Tank wykradł panu Piotru taśmy matki w celu splagiatowania
Myślę, że @porwanie w satanistanie nie mówił tego na poważnie. Tak jak i on czekam na najwyższej próby Cowboy Metal \m/Zsamot pisze: No właśnie nie, patrząc, co tu nagrali na nowej płycie...
Bo jak to ocenisz?
1. Satan's Night
2. The Last Convoy
3. Mind Cannibals
W ogóle śmieszne rzeczy mają na swojej stronie, np to:
W intro na "38 Minutes Of Life", a w zasadzie "MINUTS" bo tak na pierwszym tłoczeniu mamporwanie w satanistanie pisze: ↑3 lata temuWszędzie jest info, że wyszedł w 1986, tylko na metallum, że kwiecień 1985, ale to samo metallum twierdzi zarazem, że nagrano to październiku i listopadzie 1985, ergo wnioskuję, że ta piątka przy dacie wydania to po prostu literówka.
9 lat temu, przy premierze dwupłytowego wydawnictwa Metal i Piekło, na 25 lecie wydawnictwa sobie sprawiłem to wydanie. Ta wersja Angielska była u mnie w odtwarzaczu jeden raz. Też zupełnie nie trawię tej wersji, no ale rozumiem że chłopaki chcieli się wybić na zachodzie i stąd taki pomysł.
I podobno pirat
A tej akcji to nie kojarzę, w sumie beka bo ta płyta leżała w empiku normalnie..