Pan Roman to ci sra do japy a ty nawet nie potrafisz wezwać prasy z takim niusem. Znalazł się kolejny wielki wyznawca z multikontem i przypomniał sobie hasło. 4 lata stażu a 20 parę postów i nagle przebudzenie mocy niczym u pierdolonego Jedi. Jesteś tylko zbiorem molekuł, którego nawet taki ułom jak ja odprowadza wzrokiem z politowaniem.TaktycznyPingwin pisze: ↑rok temuDajcie spokój z traktowaniem tego ułoma powaznie, przecież on się jara Absurd, wielki kurwa zimny skurwiel xD
A Pana Romana szkoda. Jest mi w chuj przykro, że odszedł. Zwłaszcza że po latach okazało się, że we wszystkim miał rację.
Requiescant in Pacem
Dzisiaj specjalnie dla ciebie Tomaszu na 100% powaga. Nie mam FB ale tekst Skiby krąży po necie. Oczywiście napisany dokładnie w jego stylu i co ja chciałem napisać? Aha już wiem, przeczytałem go na stronie WP i co mogę powiedzieć to tylko to abyś przeczytał komentarze pod tym tekstem.
Co tam pierdolisz, łajzo? Przestań na mnie projektować swoje fantazje erotyczne i zachowania, Kornelek… Ty? No chyba że nie ty… chociaż na pewno zgadzałoby się pare szczegółów, jak kompletne dyletanctwo, poza i ton edgelorda z małego miasta i branie na powaznie stażu na czymś, co w twojej głowie jest elitarnym klubem metalowca a w istocie jakąś śmieszną stronką gdzie kto chce może sobie pisać, quod erat demonstrandum.Hajasz pisze: ↑rok temuPan Roman to ci sra do japy a ty nawet nie potrafisz wezwać prasy z takim niusem. Znalazł się kolejny wielki wyznawca z multikontem i przypomniał sobie hasło. 4 lata stażu a 20 parę postów i nagle przebudzenie mocy niczym u pierdolonego Jedi. Jesteś tylko zbiorem molekuł, którego nawet taki ułom jak ja odprowadza wzrokiem z politowaniem.TaktycznyPingwin pisze: ↑rok temuDajcie spokój z traktowaniem tego ułoma powaznie, przecież on się jara Absurd, wielki kurwa zimny skurwiel xD
A Pana Romana szkoda. Jest mi w chuj przykro, że odszedł. Zwłaszcza że po latach okazało się, że we wszystkim miał rację.
Requiescant in Pacem
Co wy macie z tym sprzątaniem? Ja nic bym nigdy nie usuwał. niech każdy widzi, kto się zachowuje jak dzban.dj zakrystian pisze: ↑rok temuNo właśnie, ciszej nad tą trumną. Proponowałbym też modowi posprzątać ten syf, który tu się wylał.
Ciekawe też co z nieukończoną płytą Romka? Myślę, że gdyby wydać ukończone utwory, będzie to epitafium dla tego nietuzinkowego gościa jakim był Romek.
Tak, ale w ramach zmiany stylu stacji i przejścia na reality show. U nas to była czystka polityczna i wyjebanie wszystkiego... Czad Komando, Luz, programy na Dwójce, la La mi Do, Clipol. Do zera. Nawet listy Marka Niedźwiedzkiego.
Alkatraz ma swój urok. Szkoda, że nie poszło po tej linii. Płyta bije inne płyty Romka, oprócz Popióra.CzłowiekMłot pisze: ↑rok temuAlkatraz costam słyszałem, ale nie wykręciłem się szczególnie w temat. Wczoraj próbowałem posłuchać tez Kat & Roman Kostrzewski z yt. No chyba tylko „Wolni od Klęczenia” nie nużą muzycznie i dodatkowo bawią tekstowo. Niestety nic poza starym Katem nie powoduje dłuższego tupania nóżką i chęci darcia mordy ze śmiesznym czortem.
No dobra, jeszcze tekst z Biblii Satanistycznej rozpierdala, a mianowicie: „największym świętem dla satanisty są jego własne urodziny”…niech spoczywa w pokoju ten sympatyczny Ślązok.
Dzisiejszy dzień miał być wesoły. Romek powinien obchodzić dziś 62 urodziny, tymczasem my przekazujemy Wam informacje o jego ostatnim pożegnaniu.
Jak poinformowała nas rodzina, pogrzeb Romka odbędzie się w piątek, na Cmentarzu Komunalnym przy ulicy Kwiatowej 29 w Bytomiu. O godzinie 11 będzie miało miejsce ostatnie pożegnanie dla bliskich Romka, po którym odprowadzimy go na miejsce spoczynku (wyruszamy spod kaplicy przy ul. Piekarskiej 99). Wszystkich, którzy chcą mu towarzyszyć oczywiście serdecznie zapraszamy przy czym mamy kilka próśb, ponieważ spodziewamy się, że będzie Was całkiem sporo.
Prosimy o uszanowanie rodzinnego, ostatniego pożegnania, które odbędzie się w kaplicy (nie bójcie się, mszy nie będzie). I tak się tam wszyscy nie zmieścimy, a rodzina i najbliżsi pragną spokojnie pożegnać Romka.
Rodzina prosi też o nie robienie zdjęć i nie kręcenie filmów, więc jeśli to możliwe to powstrzymajcie się i zostawcie telefony w kieszeniach.
Z informacji, które do nas docierają wynika, że bytomska policja boi się o porządek podczas, jak sądzimy, licznego spotkania. Prosimy więc, żebyście mieli ze sobą maseczki bo możliwe, że będą kontrolować. Nie boimy się o Wasze zachowanie, znamy Was długo i wiemy, że wszystko będzie ok ale postanowiliśmy poinformować o tym, żeby nie było niespodzianek i nieporozumień oraz żeby każdy kto czuje taką potrzebę miał możliwość pożegnać Romka w spokoju i bez niepotrzebnych incydentów.
Po wszystkim zapraszamy do Zabrza, do klubu Wiatrak. Powspominamy…
I ostatnia prośba… Chcemy podziękować Romkowi za to, co dla nas wszystkich zostawił i pomyśleliśmy, ze dobrą formą takiego podziękowania będzie wykonanie jednego z jego utworów. Bylibyśmy zaszczyceni gdybyście nam w tym pomogli, a może sami chcecie w taki sposób wyrazić wdzięczność? Prosimy aby każdy kto gra na jakimkolwiek instrumencie, nawet na trójkącie, zabrał go ze sobą i zagrał z nami Łzę Dla Cieniów Minionych. Kto nie gra, może zaśpiewać, zagwizdać, zaklaskać… Ponieważ gramy akustycznie to przegrajcie wersję z BUK – Akustycznie.
Dajmy mu naszą łzę… Niech się niesie.
Pewno by zaliczył wpierdol. On zresztą w Jukeju na zmywaku bodaj.
Ten Luczyk to jak Gruppenfuhrer Wolf w Klossie (odcinek w Berlinie). Nie napisze odważnie cymbał, że to on ma jakiś ból dupy - tylko mityczny zespół Kat. To wo góle jakiś hit, "zespół", gdzie dobrał sobie jakieś młode jednostki, które już widzę oczyma duszy, mają jakikolwiek wpływ na cokolwiek w zespole i udział w profitach za stare albumy.CzłowiekMłot pisze: ↑rok temuA luczyki nie śpią…
„ Oświadczenie zespołu KAT w sprawie ochrony Praw Autorskich i Dóbr Osobistych.
...
Z poważaniem zespół KAT.”
Czy coś w ogóle wiadomo odnośnie "Luftu"? Czy w ogóle zostanie ta płyta (choćby niekompletna) wydana lub udostępniona w jakiejkolwiek formie? Informacji w internetach na ten temat próżno szukać.
W dodatku jest pospolitym baranem, bo tylko baran może wypisywać brednie typu "Znak KAT i słowo KAT są zastrzeżone w Urzędzie Patentowym i nikt bez zgody właściciela praw nie może produkować i wprowadzać do obrotu jakichkolwiek produktów z wykorzystaniem loga lub nazwy KAT."
To ten numer, gdzie Kałboj robił wywiad z samym sobą? Ponoć wykupił miejsce jako reklamowe. Without looking back i do przoduCzłowiekMłot pisze: ↑rok temuJa nawet kupiłem Metal Hammera z Kałbojem na okładce. W przyszlosci to może kosztować majątek.
Ciekawa sprawa, chciałem się podpytać o co chodzi z tą, delikatnie rzecz ujmując, niechęcią szanownych forumowiczów wobec Luczyka i miłością dla Romcia Palucha, a tu widzę nie tylko ja nie w temacie. Chociaż podejrzewam stary jak nowy swiat powód, czyli kasa misiu, kasa.