Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

High Parasite

Szajtan

Obrazek

High Parasite - nowy zespół Aarona - udostępnił singiel "Let It Fail". Stanowi on zapowiedź albumu zatytułowanego "Forever We Burn". Wydawnictwo ukaże się 27 września 2024 roku za sprawą Candlelight Records i Spinefarm Records.

W skład zespołu wchodzą Aaron Stainthorpe i Heather Thompson na wokalu, Tombs na basie i wokalu, Sam Hill na gitarze rytmicznej, Jonny Hunter na gitarze prowadzącej i Dan Brown na perkusji.
I am Satan's generation and I don't give a fukk.

Tagi:
Awatar użytkownika
mork
Tormentor

mork

Słaba nazwa, słaba okładka która kojarzy się z jakimś industrial/nu metal project. Muzycznie słychać mocne wpływy Paradise Lost a momentami właściwie brzmi to po prostu jak Paradise Lost. Chętnie sprawdzę cały album i nawet jeśli idą w kierunku PL to nie mam z tym problemu i mam nadzieję, że planują jakąś trasę. Sam numer bardzo fajny.
It is time after miracles
and I am its prophet
I have not come to cure
but to bear witness decease
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

Grupa wypuściła drugi singiel "Grave Intentions", zapowiadający debiutancki album.

I am Satan's generation and I don't give a fukk.
HUMAN
Tormentor

HUMAN

Nowa kapela Aarona High Parasite , wkrótce ukaże się debiutancki album . Pare utworów jest już w sieci . Z tego co słyszałem jest bardzo dobrze muzycznie , wokal wiadomo Samego Mistrza uwielbiam takie granie . Teledyski też całkiem dobre ,są nawet cycki i dupa więc politycznie także poprawnie . Czekam i to Bardzo .