Co do zasady to akurat średnio mnie interesuje, bo tych klimatach stonerowo-desertowo-doomowych jest sporo gówna. Generalna zasada - zwykle im więcej weed, bong i dope w nazwie zespołu, tym gorsza muzyka... Spaceslug akurat jest absolutnie wyjątkowy i mogę ich słuchać godzinami. Klimat robią naprawdę jedyny w swoim rodzaju. Wszystkie ich dotychczasowe materiały stoją na półce, a reprodukcje okładek z obu pełniaków wiszą na ścianie.
Nie lubię się z polskim stonerem, ale skoro dzieje się W KOSMOSIE!!! to obadam.
można tak powiedzieć o każdym stylu. A co przedrostków to jesteś w błędzie. Akurat wymienione przez Rysia kapele to polska czołówka. Każdy to odrębna historia. Polecam sprawdzić.Vexatus pisze:bo tych klimatach stonerowo-desertowo-doomowych jest sporo gówna. Generalna zasada - zwykle im więcej weed, bong i dope w nazwie zespołu, tym gorsza muzyka...
Całkiem możliwe, że się mylę, bo mizerne pojęcie o tej scenie...CzłowiekMłot pisze: ↑6 lat temu A co przedrostków to jesteś w błędzie. Akurat wymienione przez Rysia kapele to polska czołówka. Każdy to odrębna historia. Polecam sprawdzić.
Trzeba będzie przelecieć w weekend bo po łebkach bdb. Zresztą okładka również zajebiście.
Uwielbiam ten projekt (szczególnie dwa pierwsze pełniaki, bo to geniusz w czystej postaci), ale niestety ten najnowszy materiał nie za bardzo mi podchodzi. Po przesłuchaniu tak naprawdę niewiele z niego w głowie pozostaje...
Jest juz i w digipacku od jakiegoś czasu
A co w nim cudownego? Inaczej to brzmi niż wcześniej?
Oj panie, daj znać na priv jakie alko cię interesuje.brzask pisze: ↑miesiąc temu Głównie ze względu na te pierwsze ich materiały czasem zaglądnę co tam nowego słychać....a że właśnie wyszła kompilacja kilku zespołów na której jest też ich nowy kawałek to wklejamy.
*jakby ktoś był zainteresowany pierwszym biciem cd Time Travel Dilemma na bardzo ładnym digipacku to zapraszam, kiedyś dostałem LP więc mogę oddać w dobre ręce za dobrą flaszkę;) Z tego co widzę dość ciężkie już wydanie do zdobycia.