Lepiej zrobić zbiorczy temat w Dyskusjach muzycznych, albo po prostu wrzucić to do odpowiedniego działu jak każdy inny zespół/projekt... Tak czy inaczej admini pewnie zdecydują co i jak.slavesspleenstream pisze: ↑7 lat temu moze niech kazdy rodzaj muzyki ma własny temat z twórczoscią własną i po sprawie jesli gracie black metal to temat z twórczoscią niech bedzie w black metalu i wtedy kazdy słucha to co mu odpowiada
Nie zrozumiałem za bardzo.
Pewnie chodzi o link w podpisie do last.fm
Słuchałeś Godflesha dużo w ostatnim tygodniu i wyskoczył po kliknięciu na górze, tak mi mówi mój prywatny detektyw
Nie krępuj się i wrzucaj.
Ze względu na ilość odsłuchów mój kanał na last.fm był opatrzony grafą i odnośnikami do Godflesh.yog pisze: Słuchałeś Godflesha dużo w ostatnim tygodniu i wyskoczył po kliknięciu na górze, tak mi mówi mój prywatny detektyw![]()
Tak to jego last.fm(portal na którym zapisuje tego co słuchasz będąć na komputerze).slavesspleenstream pisze: ↑7 lat temu H72.0 – Allergic to Myself
gratuluje pomysłu
ten link człowiek negatyw ? to Twoja stronka ?
Tak, to moja strona. Nie ma na niej zbyt wiele, ale na dniach zacznę wrzucać kolejne materiały, bo trochę się tego nazbierało.
Jakaś strona www albo Bandcamp albo coś innego by się przydało.slavesspleenstream pisze: projek bedzie rozwijany bardzo długo wiec zachecam do śledzenia