Lece se po twoich wideoklipach I ogolnie mnie się podoba. Gdyby tam jeszcze dodac brudnego jakiegoś halasu w tle... jakas zmywarke do naczyn czy pralke... no ale to twoja wizja nie moja. Wokale calkiem spoko bo pasuja mi do tego pustostanu w ostatniej 10min balladzie. Trzeba będzie kliknac subskrypcje. Man wrazenie ze masz niezla faze/zabawe tworzac ten "otwarty" doom taki z boku do swiata rzeczywistego. Bez latek I precyzyjnych jakiś zabiegow. Cos jak burzum czy jesu... niby proste I nieumiejetne ale se leci I jest dobrze. Sam bym se pobrzdakal I pokrecil gdybym umial.... riff, zawodzenie I dronowa petla. Wieczor z glowy...
dzieki wielkie za konstruktywna krytyke , pracuje nad vokalem od samego poczatku dużo krece i szukam mam nadzieje że juz niedługo bedzie ten oczekiwany rezultat, kanał yt podzielony został na 2 jeden underground drugi official ,wiec na underground beda projekty a official beda bardziej dopracowane rzeczy wiele kawałków z underground zostanie dopracowanych i umieszczonych na official . ogólnie jestem sam do wszystkiego nagrywanie filmy promocja teksty a przeciez trzeba do pracy chodzic wasze komentarze daja jednak kopa fajnego i chce sie tworzyc . dzieki
uczą nas być nimi
uczą nas kłamstw
odbierają naszą indywidualność
ucza nas własnego buntu
bysmy nigdy nie obudzili sie ze snu
bysmy byli tym kim oni chca
bysmy nie poznali prawdy i wolnosci
sciskają nasze gardła
kontrolujac przepływ powietrza
wysysaja z nas zycie