Już wkrótce, bo 15 czerwca - premiera rodzimego funeralnego doomu o mianie Thorns of Grief. Za autorstwo odpowiedzialny jest tajemniczy lider Mystic Rites, który na tym wydawnictwie zawarł 5 hymnów ku swym szczątkom, resztkom, albo czemuś równie deprymującemu, uświadamiającemu nam, jak marny i jałowy jest żywot każdego z nas.
Przed Wami pierwsza próbka smaku skłębionej w mroku duszy:
Wydawnictwo wyłoni się z ciemności z winy Satanath Records, przy współudziale Dying Sun Records.
Tajemniczo-srajemniczy projekt wysrał oficjalnie dzisiaj debiut, jak ktoś lubi powolne Evoken'owe gniecenie jajców w gaciach, z prędkością stosunku płciowego ślimaków, to cała płyta do odsłuchu poniżej:
Joł!
Belzebóbr pisze:
a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Vexatus pisze: 6 lat temu
Po krótkim i pobieżnym rozpoznaniu organoleptycznym można stwierdzić, że materiał całkiem udany. Będzie słuchane.
Pewno wszyscy co słuchali i im się podobało to pozery
Belzebóbr pisze:
a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Mi się płyta podoba. Jedyne co mi się nie podoba to ten krótki przerywnik "A Longing", bo jakoś nie pasuje mi do całości i trochę psuje monolityczny charakter tego materiału.
Po "lekkim" opoźnieniu ze strony producenta, płytka na CD.
Belzebóbr pisze:
Belzebóbr pisze:
dj zakrystian pisze: 6 lat temu
Bedzie jakas kontynuacja, czy to jednorazowy wyskok?
Będzie kontynuacja, nawet prawdopodobnie w niedalekiej przyszłości.
Belzebóbr pisze:
Belzebóbr pisze:
Hajasz5 lat temu
Raubritter
Hajasz
Uhuhu ohoho zespół naszego kolegi o niewielkim wzroście porównany do starego Cathedral !!! Ja już bym kręcił makowca i zawijał w obie strony.
Nonono myślę, że powinniśmy o tym podyskutować w Byczynie przy piwku, które postawisz.
Kurde a ja ciągle tego nie słyszałem i nie mam wytłumaczenia why.
Ze spraw bieżących, to w tym roku można się spodziewać co najmniej ogłoszenia szczegółów dotyczących wydania następnego materiału, bo ten jest już prawie cały napisany.
Belzebóbr pisze:
mork pisze: 4 lata temu
90%, gratki. Odświeżę sobie debiut bo dawno już nie słuchałem a kojarzę, że odczucia były bardzo na plus. W międzyczasie czekam na nową płytę.
Niezmiernie mi miło! Niebawem wincyj info.
yog pisze:
Słuchałem sobie wczoraj ponownie, trochę nudne, jak to funeral doom, ale przyjemne granko
Ja bym powiedział nawet, że nudne jak cały metal
Belzebóbr pisze: