Awatar użytkownika
CzłowiekMłot
Moderator globalny

Mad God

CzłowiekMłot

Obrazek
Obrazek

Trzech kolesi tworzących stoner doomy pod powyższym szyldem od 2014. Ta ekipa z południowoamerykańskiego Johannesburga doskonale porusza się w klimatach Electric Wizard, ale też ciężkiego pustynnego grania i nie stroni od improwizacji. Kawał dobrej kapeli poleconej przez @Kozioła.

Dyskografia:
2015 - Unholy Rituals [split]
2017 - Tales of a Sightless City
2018 - Grotesque and Inexorable

https://www.metal-archives.com/bands/Mad_God/3540397249
Non Stop Kolor!

Browar, knajpa, dupy i metal!

Tagi:
Awatar użytkownika
Kozioł
Tormentor

Kozioł

Nie pisz ze ode mnie bo nikt nie posłucha :D
Turris Babylonica e stercore facta est.
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Kozioł pisze: 2 lata temu Nie pisz ze ode mnie bo nikt nie posłucha :D
Nie bądź taki skromny Ryszardzie. Pisz tylko jakieś opisy, i dla mnie będzie gut.

A w temacie, na razie nie było badane, w tym momencie ta nisza mnie nie rusza. Opis CM, że to twoja polecanka wzbudził moje zainteresowanie.
Awatar użytkownika
Kozioł
Tormentor

Kozioł

kurz pisze: 2 lata temu
Kozioł pisze: 2 lata temu Nie pisz ze ode mnie bo nikt nie posłucha :D
Nie bądź taki skromny Ryszardzie. Pisz tylko jakieś opisy, i dla mnie będzie gut.

A w temacie, na razie nie było badane, w tym momencie ta nisza mnie nie rusza. Opis CM, że to twoja polecanka wzbudził moje zainteresowanie.
Takie zaangażowane forumowanie to już niestety dla mnie przeszłość. Nie zależy mi, nie chce się... Muzy zresztą też coraz mniej słucham. Wolę np harlejem 100mil pierdolnąć...
10 lat siedzenia przed monitorem i klepania w nadziei że zostanę guru metalu też mam za sobą. Ale spróbuję, obiecuję.

Tych o, powyżej posluchalen. Pomyślałem że na poziomie ale praktycznie zero parcia by zaraz na forum zapodawać.... Stąd msg do młotkowego, on dalej na fazie poznania.
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Młody jesteś chłopie. Trza się wciąż rozwijać. Zobacz na mnie, prawie 50-ka na karku, a wciąż odkrywam nowe, zamknięte szuflady i nawet sporo z nich otwieram, a niektóre nawet z hukiem!

Lubię twoje opisy, jak są twoje. Ale oczywiście nic na siłę. Życie różnie się układa.
Awatar użytkownika
Kozioł
Tormentor

Kozioł

kurz pisze: 2 lata temu Młody jesteś chłopie. Trza się wciąż rozwijać. Zobacz na mnie, prawie 50-ka na karku, a wciąż odkrywam nowe, zamknięte szuflady i nawet sporo z nich otwieram, a niektóre nawet z hukiem!

Lubię twoje opisy, jak są twoje. Ale oczywiście nic na siłę. Życie różnie się układa.
Przecież się rozwijam i powoli dorastam. Już od kilku lat stosuję niepisaną zasadę 25% metalu, 75% inności.

A że 90% metalu to gówno to jeszcze mam sporo miejsca na rozwój
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Kozioł pisze: 2 lata temu
kurz pisze: 2 lata temu Młody jesteś chłopie. Trza się wciąż rozwijać. Zobacz na mnie, prawie 50-ka na karku, a wciąż odkrywam nowe, zamknięte szuflady i nawet sporo z nich otwieram, a niektóre nawet z hukiem!

Przecież się rozwijam i powoli dorastam. Już od kilku lat stosuję niepisaną zasadę 25% metalu, 75% inności.

A że 90% metalu to gówno to jeszcze mam sporo miejsca na rozwój
To 25% to i tak dużo. Najbardziej płodny jeśli chodzi o dobre rzeczy kierunek. Oczywiście za jazzem, elektroniką pojmowanymi szeroko i bardzo często razem.
Awatar użytkownika
Kozioł
Tormentor

Kozioł

Jeden chuj jaki gatunek, aby w jajca grzał. Człowiek już się nie buntuje, raczej szuka porządnego muzykowania i kompozytoryki stosowanej.
Awatar użytkownika
kurz
Tormentor

kurz

Poczekaj na mnie, ja tam jeszcze nie doszłem. A może już tam kurwa byłem?