Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Witherer

Hajasz

Obrazek Obrazek Baczność pizdeusze!!! Kiedy jestem w stanie upojenia moja percepcja inaczej odbiera dotyk i zmysły a jak jeszcze zakręciłem mitycznym rysiowym globusem a ten wylosował to, to wiedziałem, że będzie grubo.
Witherer podobno istnieje 10 lat i gra blek metal!!! Ta chuja tam blek metal może tam z początków, których nie słyszałem ale właśnie odpaliłem debiutancki płyt a tam pierdolony psychodeliczny death doom z zakładu dla obłąkańców. Pięć szlagów i 53 minuty udręki więc dobrze się zastanów czy chcesz brać w tym udział. Spojrzałem do czego ludki na MA to porównują i wszystko jest z dupy. Oto pogrzebowy death doom, którego od czasów debiutu Thergothon można policzyć na paluchach w kategorii KURWA oni jednak potrafią. A oni potrafią i nie biorą jeńców. Ej, zobacz na okładkę i przemyśl dokładnie czy chcesz tego spróbować!!! Reklamacji nie będzie. To jak bardzo chcesz się przekonać ile wytrzyma hartowany gwint???

Skład:
Tiamoath - Vocals, Guitars, Bass, Keyboards, Bells (2015-present)
Hex Visceræ - Drums (2020-present)
Øhrracle - Vocals, Guitars (2020-present)

Dyskografia:
2019 - Milk Sea (Bathing in Its Waves) [demo]
2024 - Look on My Works, Ye Mighty, and Despair​! [split]
2025 - Shadow Without a Horizon

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Wi ... 3540459996

GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere

Mnie jakoś to nie ruszyło. aż tak bardzo. Słuchałem dla pewności, dwa razy z rzędu i to jeszcze zanim założyłeś wątek. Było ok, odstawało ponad przeciętność, ale nic ponad to. Wybitności szczególnej, nie stwierdzono. Posłuchać można, ale wracać już nie będzie się chciało, po tych dwóch razach, przez długi czas.