dj zakrystian pisze: ↑6 lat temu
Znam cyganów tylko z jakiegoś klipa na Viva Cwaj kiedyś tam
A ja z handlu czym popadnie, ostatnio wpadł jeden taki handlarz do mnie do pracy i nie chciał wyjść dopóki czegoś nie kupię, już miałem mu pierdolnąć bo nie widziałem innego sposobu żeby się go pozbyć, ale wyciągnął jakiś zestaw noży kuchennych i nie chciałem ryzykować żeby mnie maznął, przy okazji rymował Polak Węgier dwa bratanki.. i że jutro wraca na Węgry i za to tak tanio. Ciekawe czy spokrewniony z Ektomorf.
Taka ciekawostka ode mnie - wokalista Zoltan Farkas urodził się w 1976 roku. Znalazłem tą informację na jego profilu na Facebooku. Ogólnie za dużo o nim nie wiadomo, jedynie co nieco z wywiadów.
Kochani, stała się rzecz straszna. Zoltan Farkas napisał na swoim pejsiku, że wczoraj miał urodziny i urodził się 24. Października 1975! Padł więc mit jedynego Cygana urodzonego w 76! Na znak żałoby polskie urzędy opuszczą banderę stefana do połowy.
Ostatnia płyta nie powala. Za to poprzednia Reborn ładnie cygani ze starej Mety.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem