No to trochę jak Kiery King gadasz. On też nie potrafi skupić uwagi, powyżej 5 minut. Typowe dla młodszego pokolenia. To, ile się dzieje, też jest względne. Wszystko jest względne. KK starszy jegomość przeca, a ogarnia tylko lapidarne formy, jak Tik Toki.deathwhore pisze: rok temu Wystarczająco dużo trwa powyżej 5 minut, a cała płyta prawie godzinę. Nie, nie dzieje się aż tyle, żeby tyle trwała.
Ale już te przytyki ad personam, to mogłeś sobie darować. Zasadniczo, to koło chuja mi lata, co o mnie myślisz, zapewne wzajemnie
Owszem, ale mogła by być jeszcze krótsza!
Ja niedawno przedawkowałem Cannibal Corpse. Ale nie będę czekać lat, by odpalić tę siekę, jakże zajebistą!Wędrowycz pisze: 11 mies. temu Na ten zespół to jednak trzeba mieć ochotę, albo być wielbicielem takich klimatów. Po przewałkowaniu jakiś czas temu dyskografii podwójnie zupełnie nie mam od tego czasu ochoty cokolwiek odpalać i pewnie znowu miną kolejne lata zanim do nich powrócę![]()
Amen.DiabelskiDom pisze: 11 mies. temu No bo to zdecydowanie najlepszy album Pantery. Jeśli słuchać, to właśnie jego. No, może jeszcze Far Beyond Driven....
Świetne podsumowanie tego dziaderskiego pierdolenia.DiabelskiDom pisze: 10 mies. temu Ta powyższa rozmowa nie ma zbyt wiele sensu. Po co słuchać czegokolwiek, skoro praktycznie o wszystkim można rzec, że jest coś lepszego? Takie gadanie to przeważnie jest tania prowokacja do kłótni. No, ewentualnie hipokryzja piszącego, zwłaszcza jeśli podnieca się wtórnym life metalem, biorąc pod uwagę, że przecież jest np Morbid Angel
Swoją drogą zestawienie Slayera i Sodom z Panterą. Po co słuchać Mayhem, skoro jest Candlemass. To ma mniej więcej tyle samo sensu![]()
No właśnie ten hipokryta słuchający wtórnego life metalu rozpoznaje Morbid Angel od startu czego nie można powiedzieć o takim obieżyświacie, oczytanym, obeznanym i jeszcze mającym takie znajomości w szeroko pojętym podziemiu.DiabelskiDom pisze: 10 mies. temu No, ewentualnie hipokryzja piszącego, zwłaszcza jeśli podnieca się wtórnym life metalem, biorąc pod uwagę, że przecież jest np Morbid Angel![]()
Tymczasem kilka godzin wcześniej na szałcie...DiabelskiDom pisze: 10 mies. temu Ta powyższa rozmowa nie ma zbyt wiele sensu. Po co słuchać czegokolwiek, skoro praktycznie o wszystkim można rzec, że jest coś lepszego? Takie gadanie to przeważnie jest tania prowokacja do kłótni.
DiabelskiDom pisze: Po co słuchać Raw Black Metalu skoro jest Black Sabbath?