Awatar użytkownika
CzłowiekMłot
Moderator globalny

CzłowiekMłot

Szajtan pisze: 4 mies. temu Machine Head opublikował singel „These Scars Won’t Define Us”, w którym gościnnie udział wzięli członkowie zespołów In Flames, Lacuna Coil i Unearth. Ten kawałek jest zapowiedzią nowego albumu, którego premiera zaplanowana jest na kwiecień 2025 roku.

Przykro, że po sensownym ostatnim albumie Flynn znów uraczył nas parującą kupą muzyczną. To jest bardzo złe i jeśli faktycznie powyższe jest zapowiedzią nowego pełniaka to chyba nie ma na co czekać.
Non Stop Kolor!

Browar, knajpa, dupy i metal!

Tagi:
Awatar użytkownika
zalo

zalo

Singiel z nadchodzącego albumu pt. Unatøned.

Awatar użytkownika
CzłowiekMłot
Moderator globalny

CzłowiekMłot

Całkiem przyzwoity numer.

Premiera "UNATØNED" 25 kwietnia:

Obrazek

1. LANDSCAPE ØF THØRNS
2. ATØMIC REVELATIØNS
3. UNBØUND
4. ØUTSIDER
5. NØT LØNG FØR THIS WØRLD
6. THESE SCARS WØN'T DEFINE US
7. DUSTMAKER
8. BØNESCRAPER
9. ADDICTED TØ PAIN10. BLEEDING ME DRY
11. SHARDS ØF SHATTERED DREAMS
12. SCØRN
Non Stop Kolor!

Browar, knajpa, dupy i metal!
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Ale ładna okładka z AI. Numer całkiem znośny.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
Thorgal
Fallen Angel Of Doom

Thorgal

Jakby ktoś miał to odkupię Burn my Eyes na winylu. Optymalnie pierwszy tłok ale nie będę grymasił, byleby co najmniej Ex.

Reszta mi zwisa i powiewa.

Nowy album? Nawet ciężko przewidzieć co to będzie za gatunek więc profilaktycznie nie wolno sprawdzać, by nie wdepnąć
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Thorgal pisze: miesiąc temu
Nowy album? Nawet ciężko przewidzieć co to będzie za gatunek więc profilaktycznie nie wolno sprawdzać, by nie wdepnąć
Podobno ma być cover Czerwonej Kaliny dla chłopaków z Azova.
Poza debiutem nagrali jeszcze trochę dobrego.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Awatar użytkownika
zalo

zalo

Zgadza się, poza debiutem nagrali jeszcze dobry album Through the Ashes of Empires oraz The Blackening.
Co jakiś czas wracam do tych trzech albumów.
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Pierwszy numer taki sobie, ale kolejny już bardzo przyzwoity z gniotącym jaja kucy riffem, czyli MH raz chujowo, raz świetnie. Ciekawe co zdominuje płytę? Vogg jednak dał im sporego kopa, Flynn swoje lata już ma i może być to ostatni podryg kapeli aspirującej do bycia drugą Metaliko.