brzask pisze: 3 lata temu
Właśnie sprawdziłem. Nie, kod jest gładki ale wypukłe są inne elementy - nazwa zespołu, tytuł płyty, maska indiańska i wszystkie ptaszydła jakie się pojawiają na digipaku
jak już o czymś piszę to tak jest i tak czuję hehe
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
a mam pytanko, przy okazji, bo widze, że zakładałeś temat Lustmord to się znasz coś tam. Mają taką płytkę wspólnie z Melvins - jest to gdzieś w Polcse dostępne aktualnie? Szukałem nie tak dawno i mi się przypomniało
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
Nowy album thrash/crossoverowej formacji Pattona i Lombardo zatytułowany „II” ukaże się 28 października bieżącego roku na CD, w wersji cyfrowej, na kasecie oraz winylu. Poniżej całkiem obiecujący utwór:
Nowy album thrash/crossoverowej formacji Pattona i Lombardo zatytułowany „II” ukaże się 28 października bieżącego roku na CD, w wersji cyfrowej, na kasecie oraz winylu. Poniżej całkiem obiecujący utwór:
Zapowiada się dobry kawał wykręconego materiału.
"Jeżeli black metalowcy są ludźmi, to karaluchy również nimi są"
Słucham sobie Angel Dust i nachodzi mnie myśl, że Malpractice to hołd dla Godflesh, a po trzeciej minucie wchodzą "pseudo-led-zeppelinowo-blisko-wschodnio-egipskie" dźwięki, jakie czasem aplikuje Killing Joke na swoich albumach. Kompozycja jest w całości Pattona, więc wszystko by się zgadzało.
"Malpractice" was heavily inspired by Godflesh as well as Diamanda Galas, whose song "Double Barrel Prayer" was sampled for the beginning. Malpractice.
Stary, przed twoim postem ja w życiu Godflesh w FNM nie zaslyszalem... A znam Angel Dust od lat, ale wychodzi że nigdy tak naprawdę jej nie słuchałem. I za to współcześnie kocham muzykę. Dziękuję
Lepsze to odkrycie niż następnych 500 generyków thrash death black. No i "Queen Diamondy" czas POSŁUCHAĆ
Dead Cross, w składzie Mike Patton, Dave Lombardo, Justin Pearson i Michael Crain, powraca z nowym albumem II, który ukaże się 28 października pod szyldem Ipecac Recordings.
Dwójeczka Dead Cross, jak się okazało przy kolejnym odsłuchu lepsza od jedynki. W dalszym ciągu jest to postrzelony crossover/hc punk z czymśtam i niestety wychodzi na to, że lepszego okołothrashu w tym roku nie było. Polecam fanom Pattona i nie tylko.
CzłowiekMłot pisze: 4 lata temu
30.10.2020 r. ukaże się czwarta duża płyta Mr. Bungle w składzie znanym już z nagrań koncertowych. Na The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo znajdą się odświeżone kawałki z demówek i covery. Szczegóły:
1. Grizzly Adams 02:55
2. Anarchy Up Your Anus 02:15
3. Raping Your Mind 05:53
4. Hypocrites / Habla Español O Muere (S.O.D. cover) 03:43
5. Bungle Grind 06:30
6. Methematics 08:45
7. Eracist 03:52
8. Spreading the Thighs of Death 05:59
9. Loss for Words (Corrosion of Conformity cover) 04:16
10. Glutton for Punishment 04:49
11. Sudden Death 07:30
Nie tego się spodziewałem po reaktywacji, ale i tak jest lepiej niż na debiucie Dead Cross.
Zajebisty jest ten materiał, normalnie wyrywa z kapci. Natchniony thrash (skopiuję @Szajtan ) na pełnej. Z chłopakami wczoraj w parku na piwku byliśmy, to z głośniczka zejść nie chciało.