Awatar użytkownika
Sacrum_Profanum
Master Of Reality

Młody Zgred

Sacrum_Profanum 3 lata temu

Młody Zgred - Z Chrzanowskiej ekipy ELKACE, którą współtworzy razem z Wiecznie Wkurwionym. Jak można wywnioskować po info na pejsbuku: ''Darcie mordy, rapy, distroj - tak od 2003.'', oraz Ulubieni artyści: Björk, Poema Faktu, Burzum, †‡†, OFWGKTA, Darkthrone.

Koleżka się nie pierdoli w tańcu i nakurwia srogie teksty na srogich bitach, nie ma co się specjalnie rozwodzić. Styka posłuchać.

Jako Elkace, w 2010 wydany został album ''Instrumentaluz'' Poniżej pierdolnę linkiem do IMO najlepszego numeru z tego albumu (solo Zgreda).

Jako Młody Zgred został wydany bootleg Chaos. Wydany w wersji fizycznej i jestem szczęśliwym posiadaczem jednego z egzemplarzy.

Nie ma to jak płytka za cenę listu + 1zł co jest odwrotnością do dzisiejszego rapu, bo krzyczą sobie hajs za byle gówno i pchają się na legal, a tu mamy całkowite przeciwieństwo tego zjawiska. W dzisiejszych czasach ciężko o dobre rapy, więc nie dziwię się że gość mówi że to Punk i od jakoś 2016, (wtedy wyszedł Chaos na fizyku bodajże, nie pamiętam dokładnie) zostały upublicznione tylko dwa utwory. Z uwagi że nie ma tu się specjalnie co rozpisywać, nie ma żadnej dyskografii i rozpisek jak w normalnych tematach, gdyż ten rap nie jest normalny:D.

Parę linków:

Wspomniany kawałek z Instrumentaluz:

A tu pozostałe:

Są też 2 numery na Punkowym podkładzie:

Teksty brutalne i mocne, a człowiek nic nie udaje bo miałem okazje go poznać na jego koncercie na który mi się nie udało wejść z pewnych przyczyn (najebany poszedłem się wylać, a jak wróciłem to nikogo pod klubem nie było, a sam Zgred chciał mi bilet kupić lel). Polecam bo jest pierdolnięcie.

To ja, blanty, wódka, psychotropy, 3cia Rzesza
Psychiatra zagląda w moją banie i nie dowierza.

Oraz:

Praca nad sobą, czyni wolnym
Arbeit macht frei!
Ostatnio zmieniony 19 gru 2019, 16:54 przez Sacrum_Profanum, łącznie zmieniany 2 razy.
卐 卐 卐 POPEŁNIJ SAMOBÓJSTWO - PRO BONO PUBLICO 卐 卐 卐 BLACK METAL TO KILOF
Awatar użytkownika
Canidia
Fallen Angel Of Doom

Canidia 3 lata temu

Już sama nazwa mnie odstrasza, a w połączeniu z Twoim dynamicznym opisem raczej zupełnie nie mam ochoty po to sięgać. Młody Zgred, Wiecznie Wkurwiony - kto wymyśla takie pseudonimy jak z paszkwilu?
To ja, blanty, wódka, psychotropy, 3cia Rzesza
Psychiatra zagląda w moją banie i nie dowierza.
Poważnie?
yog pisze:
3 lata temu
Jebać wasze zdanie w takim razie.
Awatar użytkownika
Sacrum_Profanum
Master Of Reality

Sacrum_Profanum 3 lata temu

No poważnie! Opis napisałem na luźno, kto będzie chciał posłucha. Wystarczy puścić taki Chaos, czy Skrawki to się dowiesz czy tam jest tylko pierdolenie o ćpaniu.
卐 卐 卐 POPEŁNIJ SAMOBÓJSTWO - PRO BONO PUBLICO 卐 卐 卐 BLACK METAL TO KILOF

Wróć do „Inne gatunki muzyczne”