Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Dwa wideła do kawałków z nadchodzącej płyty.

Tagi:
Awatar użytkownika
Vortex
Tormentor

Vortex

Bardzo przyjemny long wyszedł amerykańcom, lotna ta muzyka w średnich tempach, fajnie buja przez całą długość trwania płyty.
"Between Shit and Piss we are Born"
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Bardzo dobry ten nowy płyt. Wszystko to już było i absolutnie niczym mnie panowie nie zaskoczyli, ale słucha się tego doskonale. Nóżka i główka same chodzą...
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

Wpadł mi w ucho nowy materiał – to staroszkolny, prostolinijny death metal w duchu lat 90. Numerom nie brakuje fajnego, skocznego groove'u, przy którym aż chce się potupać i wypić piwo. Grają swoje. Nie bawią się w zbędne ozdobniki i nie próbują przypodobać się na siłę młodemu pokoleniu. Może i nie jest to pierwsza liga, ale historia gatunku wielokrotnie pokazywała, że to właśnie do takich kapel wraca się najchętniej. Warto sprawdzić, bo album zapewnia po prostu świetną zabawę.
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Szajtan pisze: tydzień temu Wpadł mi w ucho nowy materiał – to staroszkolny, prostolinijny death metal w duchu lat 90.
Bardzo dobry ten nowy płyt, ale staroszkolny Death Metal to nie jest - groove, praca perkusji i praca gitar z innej parafii. Ale mniejsza o szufladkowanie - najważniejsze, że nagrali dobry materiał.
Awatar użytkownika
porwanie w satanistanie
Tormentor

porwanie w satanistanie

Bardzo dobry, bo to w ogóle dobry zespół jest. Przyznam szczerze, że z takiego grooviastego, motorycznego death metalu nowe Vomitory podobało mi się ostatnio nieco bardziej, ale nowy alum dżunglozgnilców też dostarcza mnóstwo satysfakcji.
Szajtan pisze: tydzień temu Może i nie jest to pierwsza liga, ale historia gatunku wielokrotnie pokazywała, że to właśnie do takich kapel wraca się najchętniej. Warto sprawdzić, bo album zapewnia po prostu świetną zabawę.
Otóż  to.
Awatar użytkownika
Blind
Tormentor

Blind

Poniedziałek wieczór, na sali z 40 osób, w tym ludzie z zespołów grających wcześniej. Pełen żywioł, wulkan energii, typowo koncertowy zespół.
Po koncercie podchodzi basista, prosi o szluga i dziękuję za przybycie. Niezwykle sympatyczni ludzie. Może to nigdy czołówka death metalu nie była, ale na żywo się bronią.
Obrazek
yog pisze: 3 lata temu polerowanie niemca to kwestia zdrowotna!
TITELITURY pisze: 2 mies. temu Na złość rodzicom dam dupy koledze z brokułem na głowie !
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Ten koncert Jungle To to jest póki co największa porażka tego roku. Moja porażka, bo panowie grali tuż obok, a ja nie mogłem się narysować. :cry: