Kanadyjskie LLNy po francusku takie trochę.

Cosmic void ritual epka space detah z us

Spectral Hatchery Balck z usa LP z 2016

No nieźle, ale rozumiem już czym między innymi jest spowodowane Twoje uwielbienie Marduka. Blasty miodzio, "Panzer Division Marduk" to potwór - lubię bardzo

Najlepszy Kat i chyba jedyny, który jest takim samym kultem u nas, jak i za granicą.RottenLife pisze: 9 lat temu
no elo metalowe świry, ostatnio przesłuchałem całą dyskografie kata i jego projekty tak mnie wzięło.

Damn, Ty to kiedyś wstawiałeś na gejbuku i wtedy mi się w chuj podobało, ale zapomniałem o tym. Jak dobrze, żeś o tym przypomniał!
Też zapomniałem, ale mi ostatnio Fenriz lajeczkiem komenta kumpla przypomniał o sobie i reflektowałem, jakie sztosy dzięki niemu kiedyś poznałem, za co mu grzecznie podziękowałem
No i git, leci zatem u mnie ta epka Puke.yog pisze: 9 lat temu Też zapomniałem, ale mi ostatnio Fenriz lajeczkiem komenta kumpla przypomniał o sobie i reflektowałem, jakie sztosy dzięki niemu kiedyś poznałem, za co mu grzecznie podziękowałem![]()

O tak przeglądam posty Pana tits eli w tury i muszę spropsować. Proste jak jebanie.TITELITURY pisze: 9 lat temu
Miazga. Gdyby nie melodyjne wstawki, byłaby to kolejna - zieewwww- zrzynka z Portal i Mitochondrion, ale tak to... majstersztyk. Na jesienną aurę jak znalazł ( u nas nie pada już śnieg, Tusk ukradł ).
Miałem coś podobnego napisać

Jeśli typem od bohomaza COF jest niejaki Jose Gabriel to masz rację

HAIL AND KIEAAAAAAAAAAALLLLLLL

Dla mnie najlepszy Dakrthrone.RottenLife pisze: 9 lat temu @yog Dlaczego? Jest świetne no ale ta sons of odin z tym epickim intro rozpierdala
Srania na nowe rzeczy i słuchania tego samego poraz setny ciąg dalszy
![]()
Zaraz za "A Blaze in the Northern Sky"
Jak dla mnie to solidnie przesadzili, ciężko mi wytrzymać tyle czasu takiego pompowaniaRottenLife pisze: 9 lat temu @yog Dlaczego? Jest świetne no ale ta sons of odin z tym epickim intro rozpierdala
Dlatego napisałem " dla mnie"

moim zdaniem ten player rozpoznaje czy w linku jest ciąg znaków "bandcamp.com/album/", a tu go nie maPioniere pisze: 9 lat temu Coś niewiele się o tym zespole na BL wspomina, a wydana w tym roku płyta, jak i poprzedniczki, świetna — jak dla mnie to poniekąd taki miks Slayer z Nuclear Assault, Exodus i Vio-Lence.
http://music.lichkingmetal.com/album/the-omniclasm
BTW czemu nie chciało wczytać z linku okładki?