Nie ma czegoś takiego jak rytm/metrum 2/3... Druga liczba musi być parzysta. Chyba że chodziło koledze o 2/3 część utworu Supernaut
- kolejna niezła tegoroczna płyta z kręgów doom/death. 

- na koniec split z Japończykami

A co to za mylny opis, gdzie tu death metal? To miks black metalu i chaotycznego mathcore, metalcore. Podobieństwa do wymienionych można zamknąć w obecności dysonansów, nietypowych sygnatur oraz technicznym aspekcie, ale nic ponad to.Kozioł pisze: 4 lata temu Plebeian Grandstand z Francji. Robie wydawnictwo z 2016, bo nie ma jeszcze posłuchajki nowego ich dzieła. Duszny i dziarski techniczny i "nowoczesny" Death Metal. Walczyki Ulcerate czy Sunless
Nie słucham black metalu wiec oni nie mogą tego gracPioniere pisze: 4 lata temuA co to za mylny opis, gdzie tu death metal? To miks black metalu i chaotycznego mathcore, metalcore. Podobieństwa do wymienionych można zamknąć w obecności dysonansów, nietypowych sygnatur oraz technicznym aspekcie, ale nic ponad to.Kozioł pisze: 4 lata temu Plebeian Grandstand z Francji. Robie wydawnictwo z 2016, bo nie ma jeszcze posłuchajki nowego ich dzieła. Duszny i dziarski techniczny i "nowoczesny" Death Metal. Walczyki Ulcerate czy Sunless
Tu masz linka do tematu viewtopic.php?p=35771#p35771
Może i zerknę na przerwie, może się wypowiem. Rozumiem ze DSO to najpierwotniejsza muzyka z w 100% nieporównywalną z niczym sygnaturą... No i jak mniemam, insynuujesz, jedynym możliwym "nowoczesnym" wpływem. Potwierdź, bo chyba nie rozumiem.Pioniere pisze: 4 lata temu Poczytaj se temat o nich. A w kwestii "nowoczesności" w bm-u w zalecałbym posłuchać Deathspell Omega, co by rozwiać twe wątpliwości z czego chłopaki czerpią inspiracje.
Współczuję takim typom. Po za tym, istotnie to wspominasz HC którego Ja tam nie wymieniłem. DSO drugorzędnym jest wyborem.Pioniere pisze: 4 lata temu Nie, to tylko takie ukierunkowanie, jedno z wielu, ale w tym wypadku istotne. Dla kogoś, kto nie słucha BM-u i nie ma pojęcia, iż ten się diametralnie zmienił od czasów Bathory, czy zmiany klimatu Darkthrone.
Toż to 50 lat temu było, kiedy nawet ty byłeś młody...

Bardzo dobry projekt poboczny Pyrrhon.Kozioł pisze: 4 lata temu
Seputus z USA. To, co powyżej tyle ze więcej dymu i czadu, Immolation i takich tam... Wydawnictwo z 2021, czyli świeże miensko.
Sam Pyrrhon już mi jakoś nie leży :/

Bardzo dobre płyty.

muza nie dla mnie raczej...ale okładeczka bomba:)