yog pisze: 7 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem
Tym razem @Pioniere trafiłeś z wiadomościową polecanką bardzo bardzo blisko środka tarczy moich upodobań. Przynajmniej takie mam pierwsze wrażenie, zobaczę co dalej, z całą pewnością to dalej będzie. Atmosferą przypomina mi to debiut Asphyx, oczywiście ten prawdziwy Embrace to Death, któryż to, według mojej skromnej (skromnej, bo podobnie jak @pit, jak twierdzi @Hajasz, na metalu się nie znam) opinii, jest jednym z najlepszych wydawnictw Death Doom, czyli jest zajebiscie.Pioniere pisze: 4 lata temu Spoko debiucik Węgrów z Rothadás oferujących DeathDoom z okolic Spectral Voice i im podobnych. Płytkę wydało dziś na winylu Me Saco un Ojo Records, a na kasecie ukaże się 20 października dzięki Desiccated Productions. Wersji CD na razie jeszcze nie ma.
Fajny płyt się szykuje. EPeczka też była niczego sobie. Wieczorem im temacik założę...
Fajna EP-ka z Caligari Records, a zarazem niezłe "dziwadło" - polecam sprawdzić. Jest to trącąca niemalże kakofonią, gęsta mieszanka cavernianego death i doom oraz war metalu.Szajtan pisze: 5 lat temu Nowa, druga ep-ka amerykańskiej death metalowej kapeli Exsul o tytule Allegoresis ukaże się 22 października.
W kategorii prymitywny Raw Black Metal to nawet dość słuchalne jest.
yog pisze: 7 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem
Nie, jeszcze nie ma.
Tym razem tez nie zawiodą , dobry materiał będzie .Pioniere pisze: 4 lata temu Zajebiście!!! Dotąd Grecy mnie nie zawiedli, wyczekuje z niecierpliwością zatem.