Awatar użytkownika
Kozioł
Tormentor

Kozioł

Obrazek
Turris Babylonica e stercore facta est.
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Liczę na polską edycję.
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Szajtan

Nowa książka założyciela i szefa Metal Blade Records - Briana Slagela. "Swing of the Blade" trafi do księgarń 9 maja.
Obrazek
I am Satan's generation and I don't give a fukk.
Awatar użytkownika
deathcrush
Tormentor

deathcrush

Czytał ktoś nowy numer Noise Magazine?
Obrazek
Awatar użytkownika
Jakub
Master Of Reality

Jakub

deathwhore pisze: 5 lat temu Obrazek

Najlepszy z aktualnych polskich zinów powraca.
Koszt zina z wliczoną wysyłką 15 zł, minęły 3 lata i na sam InPost nie wystarczy.
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Obrazek
Black Metal - Ewolucja Kultu, Dayal Patterson
Pierwszych wydań nie czytałem..ale zastanawiam się nad najnowszym bo wyszło mocno uaktualnione i poszerzone
(m.in. 20 nowych rozdziałów, 20 rozbudowanych, 60 nowych wywiadów i 80 nowych stron ze zdjęciami).
Całość to obecnie ok. 800 stron
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
Awatar użytkownika
Zsamot
Tormentor

Zsamot

Wkurwiają mnie kolejne wydania tych muzycznych publikacji. To co mam pdf-y kupować, kraść i czekać na "ultimate ediotion" jak sobie pan autor ogarnie wreszcie wszystkie materiały???
Użytkownika cechuje brak gustu i w ogóle elementarna słabość do tandety muzycznej.
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Wziąłem sobie ostatnio Bardo Methodology #8 ze względu na długie wywiady z Wrestem z Leviathana i Markiem z CDG.
Sama zawartość bardzo dobrze się prezentuje - Ok 70 stron drobnym maczkiem, bez reklam i tym podobnych pierdół .
W numerze są jeszcze : Bestial Warlust/Deströyer 666, Akhlys, Black Witchery, Thunderbolt, Blackdeath, Misþyrming, Nordvis/Armagedda, Mortuus, Dödfödd/Reverorum ib Malacht, Ofermod.
Jak ktoś chce któryś z wywiadów niech podeślę maila na priv. i mogę pstryknąć kilka fotek.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
reakcjapoganska

reakcjapoganska

Obrazek

Obrazek

Obrazek

W zinie REAKCJA POGAŃSKA znajdziesz m.in.:
– wywiady z Ohyda, Norrhem, Kalmankantaja, Svar, a także Wojsław/Swaikstan (Stworz, Wędrujący Wiatr i inne),
– recenzje, flyery i „kwiatki” ze starych zinów.

Księga #0 liczy dokładnie 44 strony. Cena: 20 zł. Limit: 100 sztuk, bez dodruków. Forma: papier/nożyczki/klej, czarno-białe ksero. Zina możesz zakupić na dwa sposoby:

1. Poprzez distro typu Hellishere Prod., Zły Demiurg czy Putrid Cult i inne – cena 20 zł + koszty wysyłki.

2. Bezpośrednio u mnie: wkładasz 20 zł w kopertę i wysyłasz zwykłym poleconym na adres:

REAKCJA POGAŃSKA
SKRYTKA POCZTOWA 4
POCZTA LUBLIN 9
UL. ŁOPACIŃSKIEGO 5A
20-042 LUBLIN

Ja odsyłam polecony z zinem. Załatwiam to tylko w ten sposób. Bo taką mam fantazję – anonimowo, po staremu. Nie podaję kont, pierdolę BLIK i inne zdobycze cywilizacji ;-). Nie sraj żarem i nie martw się, że pieniądze zginą – koresponduję tak od dawna, wysłałem już ponad setkę listów i nigdy nic nie zginęło. Więc odłóż na półkę bajki typu „listonosz zajebie szmal” ;-). Wyślesz poleconym – wszystko będzie git. Jak się boisz, patrz punkt 1 i distra.

3. Jest jeszcze trzecia opcja — wymiana. Ty wysyłasz mi kasetę lub płytę CD albo inny zine, a ja odsyłam Ci swojego.

WSZELKIE INFORMACJE: reakcjapoganska@proton.me