Wielkie dzień dobry, kilka rzeczy o mnie, czym się interesuje i takie tam :
-grindcore (najbardziej deathgrind)
-wczoraj słuchałem dead infection material z 2004 po pijaku 700ml czystej - zryło papę z dachu
- death metal, ale musi być specyficzny, pod moją jazdę
-lubię graffiti
- crust punk jest zajebisty
-slayer reign in blood to top 5 thrashowych albumów
-aktorki remy la croix i aj applegate są bardzo urocze
-słucham dużo elektroniki i rapu
- interesuję się zoologią, chemią, biologią i fizyką
- interesuje się również malarświrarstwem i fotografią
- plastyczny ze mnie chłopak
-nie strzelam z ucha
Dzień dobry, witamy. Mam nadzieję, że zainteresowanie graffiti nie dotyczy mazania bloków/przystanków/ławek i innych rzeczy użytku publicznego. Na widok takich bazgrołów aż chciałoby się wprowadzić brazylijskie rozwiązanie tj. przestrzelić dłonie.
Natomiast prawilne graffiti w przeznaczonych do tego miejscach bardzo doceniam.
It is time after miracles
and I am its prophet
I have not come to cure
but to bear witness decease
Co to za forum? Podoba mi się Również witam serdecznie!
Non Stop Kolor!
Browar, knajpa, dupy i metal!
yogrok temu
Tormentor
yog
Przyszedłeś również tu pisać, że jesteś lepszy, bo na kogo innego głosujesz i masz takie zajebiste życie, że szukasz info o innych userach w necie, czy słuchasz też metalu? Bo nie wiem, czy od razu skasować Ci konto, czy jeszcze chwilę zaczekać.
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Chętnie posłucham, jak będzie dobry. A z tym szukaniem info o userach to trochę prawda, głupia sprawa. Za dużo wolnego czasu może? Brak kobiety w życiu (nie mam)? Jak myślicie?
Jako, że nasze forum zainstniało w zbiorowej świadomości tutejszej społeczności, chciałbym w imieniu administracji forum ślizgawka.eu zaprosić tutejszych użytkowników na nasze forum. Tratwa wasza nieduża... Ze względu na niewielki ruch i nieczytelny interfejs, chcielibyśmy podać rękę kolegom rozbitkom, którzy dryfują w interncie, w nieco archaicznej i zapomnianej już formie. Nasze forum jest forum głównie hip hopowym, natomiast znajduje się w nim dział INNA MUZYKA. To tam użytkownicy nieco ambitniejsi, którzy mówiąc przewrotnie "wyszli z bloków", wymieniają się opiniami na temat muzyki innej niż hip hopowa. Otóż dla migrujących userów, przygotujemy tam coś w rodzaju obozu.
Żeby to nikomu się źle nie kojarzyło. Rozumiemy szok kulturowy, który może wynikać z przeprowadzki. Tymbardziej chcemy pomóc w jej przebiegu. Otóż dział będzie odpowienio przygotowany. Powstaną tematy dla różnych podgatunków muzyki metalowej. Ponadto moderacja będzie miała tam bardzo ograniczone działanie, do działu będzie zaglądała raz w miesiącu, ostatniego jego dnia. Dzięki temu wszelkie aktywności, takie jak czczenie szatana, rozmowy o okultyzmie i składaniu ofiar, będzie można szybko modyfikować i edytować, a od kolejnego miesiąca przywracać poprzednią wartość i kontyunować dyskusję.
Layout zostanie zmodyfikowany i do obecnych opcji kolorystycznych jasny/ciemny zostanie dodany CZARNY.
Trzy rangi dla użytkowników migrujących: chowaniec, czart, nergal. Nadawne po nabiciu kolejno 333 postów.
Zwiększenie limitu na gify w awatarach, do 50mb.
Wiele osób nie zdaje sobie sprawy, że metal i hip-hop mają wiele wspólnych korzeni. Oba gatunki często czerpią inspiracje z buntu i sprzeciwu wobec systemu. Nietypowe kolaboracje jak Nergal i Doda czy OSTR i Miles Davis pokazują, że możliwe jest porozumienie światów, które na papierze odbiegają od siebie diametralnie.
Mamy nadzieję, że daliśmy wam nadzieję. W tym samym duchu, pragnę napisać
To jest forum ludzi, dla których metal to jest GŁÓWNA MUZYKA. A rap to nawet nie jest muzyka. Dlatego idź być hip-hopem gdzie indziej
Satan
blue_calxrok temu
Tormentor
blue_calx
A regulaminu tego forum to się chyba czytać nie chciało, natomiast starczyło czasu na esej, który zostanie w kibel spuszczony.
Edit : najpierw się zesrałem, później przeczytałem.
Ostatnio edytowany przez blue_calxrok temu, edytowany łącznie 2 razy.
Nothing inside.
deathwhorerok temu
Tormentor
deathwhore
Macie tam niewielki ruch i archaiczny interfejs, sorry.
Nebiros pisze: 6 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
morkrok temu
Tormentor
mork
To się pośmialiśmy a teraz myślę można zrobić porządek bo offtop się zrobił. Ślizgawka.eu i status nergal...dobre, dobre.
It is time after miracles
and I am its prophet
I have not come to cure
but to bear witness decease
Zjebi Sariusz Wolski - To wasze "forum" zjeżdżalnia.eu to zgromadzenie 20-letnich pryszczatych anonków-piwniczaków, co jak mają z kimś kosę, to zaczynają stalkować w necie. Powiedz temu zjebowi genetycznemu cbosowi, że nie tego usera wystalkował. Kurwa ale czopa z przygłupów.
deathwhorerok temu
Tormentor
deathwhore
Dobra, wypadałoby żeby ktoś to poczyścił, bo tu zaraz zacznie się odstawiać jakaś okrutna dziecinada.
Nebiros pisze: 6 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
phobos pisze: rok temu
użytkownik @TITELITURY mam cię!
Co mnie masz, o co chodzi?
Z tego wklejonego screena wynika, że albo jestem na forum, na którym mnie nie ma, albo ten ostatni wpis nie był pisany do mnie, a cały screen jest fragmentem gównoburzy jakichś studentów kulturoznawstwa UW z młodzieżówki "razem", którzy mają wystarczająco dużo czasu, żeby szperać w internecie w poszukiwaniu wypowiedzi ludzi o odmiennych poglądach. Czego im mogę tylko pozazdrościć. Czasu, nie głupoty oczywiście.
Chciałem się zalogować tam jako twoja_stara_mi_ssie, żeby sprawdzić kto się pode mnie podszywa, ale widać adminowi nick się nie spodobał. Ale znalazłem coś innego: