Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Mortanius pisze: 5 mies. temu Lubię od czasu do czasu posłuchać Mortician. Nie jest to muzyka łatwa w odbiorze i po 2 godzinach "nawalanki", muszę włączyć coś innego ;) Dajmy na to Vadera albo Nile, którzy po seansie z rzeźnikami z Las Vegas, wydają mi się bardzo melodyjni, hehe. Jeśli człowiek odpowiednio się nastroi i wsłucha, to w morticianowym death metalu odnajdzie harmonię i sens. Na przykład w Necrocannibal jest tak świetny riff, że przez dłuższy czas nie mógł mi wyjść z głowy. A do utworu The Final Sacrifice można nawet tańczyć :)
Tam jest więcej fajnych riffów. Mortician nie jest dla kucy. Zrobili swoje. House by the Cemetary to esencja brutalnego death metalu. To już wtedy odsieli pizdeuszy. Kto nie lubi makabry i groteski, ten powinien zostać przy debiucie solowego Piaska.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem

Tagi:
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Zsamot pisze: 5 mies. temu Nudne, wtórne.
Nudne, wtórne, zajebiste! :D
Awatar użytkownika
affilicted

affilicted

Live z przed kilku dni. :D
Awatar użytkownika
Wędrowycz
Administrator

Wędrowycz

Mogliby w końcu coś nowego wypuścić. Wiadomo, że byłoby to nudne, wtórne, ale i zajebiste.
Odium Humani Generis
Awatar użytkownika
affilicted

affilicted

Z tego, co zrozumiałem z wywiadu z Willem, panowie mają nagrane kilkanaście kawałków, których nigdy nie wypuścili. Mało jednak podał szczegółów, dlaczego podjęli taką decyzję. Jako ciekawostkę powiedział, że jeśli kiedykolwiek dojdzie do nagrania nowego materiału, ich koncertowy bębniarz Sam Inzerra zastąpi maszynę perkusyjną. Szkoda, że nie podał żadnych konkretów. Z tego, co czytałem na forum, są podzielone opinie na temat Mortician – albo gówno, albo zajebista kapela. Dodam więc od siebie, że ja, odkąd ich poznałem, bardzo lubię posłuchać :D Szczególnie pierwszej demówki oraz klasyka – Chainsaw Dismemberment.
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

affilicted pisze: 4 mies. temu Z tego, co czytałem na forum, są podzielone opinie na temat Mortician – albo gówno, albo zajebista kapela.
Oczywiście, że zdania są podzielone - tym pierwszym @yog wchodzi z pomarańczami do wanny! :D