Bezapelacyjnie ich najlepsze dokonanie razem z EPka Ghastly Funeral Theathre.TITELITURY pisze: 7 lat temu
Nieśmiało postanowiłem zacząć przygodę z zespołem od tej płyty, tak bez powodu, ot padło na chybił trafił, i chyba trafiłem dobrze. Kiedy wcześniej próbowałem tego słuchać, odbijałem się od awangardy. Może te wcześniejsze nagrania przypadną mi do gustu.
Mega obleśne skurwysyństwo. Ciężko się przebić nawet mi - wielbicielowi dźwiękowej depresji.PanLisek pisze:
Ostatnie genialne Daughters. Noise rock/industrial/post-punk.
A apelacyjnie, apelacyjnie!pp3088 pisze: 7 lat temuBezapelacyjnie ich najlepsze dokonanie razem z EPka Ghastly Funeral Theathre.TITELITURY pisze: 7 lat temu
Nieśmiało postanowiłem zacząć przygodę z zespołem od tej płyty, tak bez powodu, ot padło na chybił trafił, i chyba trafiłem dobrze. Kiedy wcześniej próbowałem tego słuchać, odbijałem się od awangardy. Może te wcześniejsze nagrania przypadną mi do gustu.
pit pisze: 7 lat temu Tak! Ale stoi w absolutnym przeciwieństwie do poprzedniego, chwytliwego albumu przez co łatwo się zrazić.
Znajdę chwilę i założę temat, to się pogawędzipp3088 pisze:
Mega obleśne skurwysyństwo. Ciężko się przebić nawet mi - wielbicielowi dźwiękowej depresji.

Popieram i nie widzę tutaj żadnej ujmy.... Świadczy to tylko o otwartym umyśle kolegi @deathwhoredeathwhore pisze: 7 lat temu Lepsze od tych pedalskich deafspell omegów. generalnie większość metalów może spierdalać, pod każdym względem. kompozycyjnych, wykonawczych, brzmieniowych. nie wspominając już o inteligentnym czerpaniu z różnych nurtów muzyki folklorystycznej.
Też popieram. Co prawda nie wiem czy by mi takie granie obecnie weszło, ale jakby leciało w tle napewno bym nie pogardziłMolotow 666 pisze: 7 lat temuPopieram i nie widzę tutaj żadnej ujmy.... Świadczy to tylko o otwartym umyśle kolegi @deathwhoredeathwhore pisze: 7 lat temu Lepsze od tych pedalskich deafspell omegów. generalnie większość metalów może spierdalać, pod każdym względem. kompozycyjnych, wykonawczych, brzmieniowych. nie wspominając już o inteligentnym czerpaniu z różnych nurtów muzyki folklorystycznej.

yog pisze: 7 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem
Ho, ho, jaki jestem zajebisty! Wrzucę jakiś niemetalowy zespół na forum o metalu po czym napiszę, że metal jest chujowy. Ale im pójdzie w pięty, kucom!deathwhore pisze: 7 lat temu Lepsze od tych pedalskich deafspell omegów. generalnie większość metalów może spierdalać, pod każdym względem. kompozycyjnych, wykonawczych, brzmieniowych. nie wspominając już o inteligentnym czerpaniu z różnych nurtów muzyki folklorystycznej.

yog pisze: 7 lat temu Uważanie Seasons in the Abyss za lepszą od South of Heaven istotnie nie da się wytłumaczyć inaczej, niż kindermetalstwem