mam na szczęście pierwsze bicie tylko to cdyog pisze: 5 lat temu Nie wiem, jak tam greckie, ale FP Innuendo tanie nie sąWidocznie powszechnie wiadomo, że to najlepszy Queen.

Zappa oczywiście będzie sprawdzany. Znam baaaardzo pobieżnie. To dla mnie artysta o którym słyszałem z nazwiska i prawie nic muzyki.kurz pisze: 5 lat temuA jednak się odzywam @dj zakrystian, przypomniałem sobie o totalnie wykręconym artyście.
Zappa, Zappa i jeszcze raz Zappa - cokolwiek z Mothers of Invention, osobiście polecam Uncle Meet, tak na początek. I albo się zakochasz od razu, albo pozniej (jeżeli wytrwasz w słuchaniu lub wrócisz, np. zupełnie przypadkowo lub na ten moment zmądrzejesz lub zgłupiejesz, nieważne, ważne że wrócisz).
Ale, lele coby offtopa nie robić, to obecnie słucham; Zappy, Zappy i jeszcze raz Zappy. Jak będę miał chwile natchnienia połączoną z chwilą czasu, to jakiś temat o tym popierdolonym artyście wyskrobię
Bardzo spoko kompilacja. Muszę wersję na dwóch plackach zamówić, bo jest inny zestaw kawałków niż na CD i dodatkowo jakieś bonusowe wypierdy...Wędrowycz pisze:U mnie obecnie jeden z nowych nabytków w kolekcji:

Tu chyba każda edycja ma inny zestaw kawałkówVexatus pisze: 5 lat temuBardzo spoko kompilacja. Muszę wersję na dwóch plackach zamówić, bo jest inny zestaw kawałków niż na CD i dodatkowo jakieś bonusowe wypierdy...Wędrowycz pisze:U mnie obecnie jeden z nowych nabytków w kolekcji:

Dzięki za polecanki; pierwsze pykło, drugie nie.

Zajebisty materiał. Ja właśnie przerzuciłem na drugą stronę Kicking Against The Pricks. Mega tez mi leży Skeleton Tree, ale to już czystej wody melancholia, przetykana melancholią.
Brubeś raczej usypiacz, niż dodawacz energii, to się tak musiało skończyć. Mi z kolei Nick przeleciał, to zaczęło skoczne rytmy Remain In Light.Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu Jazz mnie prawie uspil,zimne piwo z puszki dalo kopa.
Cro-Mags 'The Age Of Quarrel' napierdala tak ze zielenina wypada z miski mojego Gryzonia.
Relaksowaczo-usypiacz.kurz pisze: 5 lat temuBrubeś raczej usypiacz, niż dodawacz energii, to się tak musiało skończyć. Mi z kolei Nick przeleciał, to zaczęło skoczne rytmy Remain In Light.Pan Efilnikufesin pisze: 5 lat temu Jazz mnie prawie uspil,zimne piwo z puszki dalo kopa.
Cro-Mags 'The Age Of Quarrel' napierdala tak ze zielenina wypada z miski mojego Gryzonia.

Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć