Plus 'Meantime'!!
Leje sie z glosnikow wlasnie Swans 'The Glowing Man' i nie wiem czy sobie nie poleje w zwiazku z tym
Plus 'Meantime'!!

Ten pierwszy projekt to zasługuje na temat i trzeba mu będzie założyć.Epoxx pisze: 4 lata temu Ciekawy twór. Lo Fi, awangardowy black z mieszanką depresji na dragach.
Wagner Odegard
słucham właśnie, zapowiada się całkiem nieźle - wejście smoka na początku coś trochę jak w 'Empty Space Meditation' Urfaust zaraz po intro

Proszę o link, bo ktoś kiedyś podobnie zareklamował Imperial Triumphant i przypasowało.Blind pisze: 4 lata temu
Momentami brzmi jakby King Crimson grało black metal. Takie luźne skojarzenie w pewnych momentach jedynie. Świetnie się tego słucha. A fragment przejścia z kowbojskiego klimatu w jakieś, kurwa, dźwięki rodem z apokalipsy totalnie pojebane![]()
CzłowiekMłot pisze: 4 lata temuProszę o link, bo ktoś kiedyś podobnie zareklamował Imperial Triumphant i przypasowało.Blind pisze: 4 lata temu
Momentami brzmi jakby King Crimson grało black metal. Takie luźne skojarzenie w pewnych momentach jedynie. Świetnie się tego słucha. A fragment przejścia z kowbojskiego klimatu w jakieś, kurwa, dźwięki rodem z apokalipsy totalnie pojebane![]()

bdb, przypomina mi trochę Thou...+ ten czysty śpiew w trzecim kawałku, piękne
bdb, bas rozwala czache, taki zbleczały hc/noise trochę jakby

Blind pisze: 4 lata temu
Od kilku dni leci po kilka razy na dobę. Chyba się uzależniłem. Zajebista od początku do końca.