Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Enigmy tam nie usłyszałem ale jakieś takie ambienty jak na Ray Of Light. Brzmi ciekawie i mocno klimatycznie. Spora w tym zasługa gości, którzy potrafią śpiewać. Skoro Prophecy Prod. to firmuje swym logo to musi być klimat bo oni to raczej mocno w takie granie lubią.
Filmiku nie komentuję bo nie ma tu niczego ciekawego. Ot szpetna foczka popierdala przez odludzia i zbiera kostki, których nie potrafi otworzyć. Są też typki w maskach i to tyle.
Też sobie sprawdzę jak wyjdzie bo zapowiada się ciekawie.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Nie napisałem, że słyszę, tylko że mi się kojarzy... :) A wideło jest nawet całkiem spoko - nic specjalnego, ale krajobrazy całkiem klimatyczne. Dziewczyna wcale nie jest szpetna. Normalna dziewczyna. Nie wiem i co Ci chodzi i nie chcę wiedzieć. :)
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Vexatus pisze: 2 tyg. temu Nie napisałem, że słyszę, tylko że mi się kojarzy... :)
Tyle, że enigma grała jakieś tam popy z chórami i wzdychała tam niejaka Sandra a tu ani chórów ani popów. Foczka dalej szpetna ale wiem, że są tacy co i by z małpą się przespali.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Hajasz pisze: 2 tyg. temu Tyle, że enigma grała jakieś tam popy z chórami i wzdychała tam niejaka Sandra a tu ani chórów ani popów.
Dziękuję za ten wspaniały i niezwykle inspirujący wykład z teorii muzyki.
Hajasz pisze: 2 tyg. temu są tacy co i by z małpą się przespali.
Wierzę Ci na słowo...
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

Vexatus pisze: 2 tyg. temu Wierzę Ci na słowo...
Poznasz ich po obfitym futrze na plechach i klaciorze.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
dj zakrystian
Tormentor

dj zakrystian

Kawałek niezły, klimatyczny, z Enigmą się pewno Vexiowi skojarzył beat, trochę w stylu Sadness i ta woda płynąca do tyłu na klipie.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem