Ryszard pisze:O jezus jak metalika? Wydałeś kasę w ciemno?
Ryszard, toć Metallica jest teraz na Napsterze oficjalnie (taaak, Napster jeszcze istnieje) i dzień przed premierą opublikowali teledyski do wszystkich 12 utworów z albumu
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Ryszard pisze:O jezus jak metalika? Wydałeś kasę w ciemno?
Rysiek, ja kupiłem w ciemno w dniu premiery znając tylko Atlas... i nie żałuję ani złotówki. Ryzyko się opłaciło, album zaskoczył mnie na plus i słucham go co najmniej raz dziennie.
Jakby mi ktoś 30 lat temu powiedział że będę słuchał Metallicy w 2016 roku to bym uznał go za czuba
Metal ma mieć włochate jaja a nie jakieś symfoniczne cycki
Na tym samym koncercie Demonic Slaughter "Haunted", a pamiątką z samego koncertu jest strzykawka z krwią rzucona w tłum przez Bastisa i chuj go wie, czy ludzką czy zwierzęcą
We pray only Death
and drink from the chalice
of
Nekronihilistik Misanthropy
^up - bardzo dobre strzały, winszuję. Sam posiadam dwie z tych płyt ("OM" nawet w dojebanej wersji digi z dodatkowym DVD). "Nine Graves" kiedyś też napewno zakupię, bo brakuje mi w mojej kolekcji Necros Christos tylko tej płyty.
DiabelskiDom pisze:Ja to specjalnie polowałem na wersję bez bonusów, nie lubię tego typu rzeczy na wydawnictwach. ONLY PIERWSZE BICIA ARE REAL
Wszystko git zią, ale to również jest pierwsze bicie w 2006 r. ta płyta wyszła w dwóch wydaniach - jedno to które nabyłeś, a drugie to które ja posiadam w digi z bonusowym DVD. Tak tylko mówię.
DiabelskiDom pisze:Ja to specjalnie polowałem na wersję bez bonusów, nie lubię tego typu rzeczy na wydawnictwach. ONLY PIERWSZE BICIA ARE REAL
Wszystko git zią, ale to również jest pierwsze bicie w 2006 r. ta płyta wyszła w dwóch wydaniach - jedno to które nabyłeś, a drugie to które ja posiadam w digi z bonusowym DVD. Tak tylko mówię.
Zaorane ;D
Aż sprawdziłem czy to aby nie wyszło w kilkudniowych odstępach ale chuja, nawet dzień jest ten sam
Ale i tak zawsze jakoś wolałem gołe wydania. Może jestem zboczony ale takie rzeczy jak bonusowe DVD, dodatkowy utwór live, niepublikowane nagranie z ery demówek etc. nigdy do mnie nie przemawiały i z premedytacją wybierałem te uboższe.
Otwieram konkurs na największe bożonarodzeniowe kulty nabytkami z ostatniego tygodnia:
Timeghoul ma bonusy w postaci niepublikowanych wcześniej tracków z ery przed demówkami i po rozpadzie Timeghoul. Discharge jakieś single w bonusie. Wielka Deklaracja z Europejskimi Legionami itp. Rotting to zielonkawy winyl limit do 100 ;p
Rzadko piszę co sobie zamówiłem, ale właśnie mi przyszło i jestem zadowolony:
Bestial Raids - Master Satan's Witchery
Cultes des Ghoules - Coven, or Evil Ways Instead of Love
Denouncement Pyre - Black Sun Unbound
Inquisition - Ominous Doctrines
Nebiros pisze: ↑4 lata temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
moze nie takie strzały jak Panowie , ale dla mnie dużo radochy z muzy
Persecution - Tortured Existence
Deranged - High on Blood
Eulogy - The Essence / Dismal
Teitanblood - Death
Antediluvian - Through the Cervix of Havaah
Ripping Corpse - Splattered Remains LP
Sadistic Intent - Conflict Within / Resurrection LP
Vital Remains - Forever Underground LP
Vital Remains - Dawn of the Apocalypse LP
Necrodeath - Into The Macabre LP
Jesu - Everyday I Get Closer To The Light From Which I Came LP
Godflesh - Khost Deconstructed And Reconstructed LP
Scorn - White Irises Blind MLP
Pathological Compilation - LP + 7"
Cabaret Voltaire - Micro Phonies LP
Masters Of Reality - Sunrise On The Sufferbus CD
Dead Congregation - Sombre Doom CD
Post pod postem bo szpan być musi.
Demented Ted - Promises Impure CD
Doom Snake Cult - Love Sorrow Doom CD
Disaffected - Vast CD
Internecine - The Book Of Lambs LP
Crucifier - Trampled Under Cloven Hooves MLP
MUTIILATION - Black Millenium
POSSESSION - ''1585 - 1646'
URFAUST - Empty Space Meditation
LEVIATHAN - The Tenth Sub Level of Suicide
STILLBORN - Testimonio de Bautismo
Quo Vadis - Born To Die
if you can find it on the internet, it's not underground.
Pantera - "Cowboys From Hell' i "Far Beyond Driven", czyli mam już od nich co mieć trzeba
A chcesz w prezencie coś Cathedral i ISIS?
Wujek e z IRL oddał mi kiedyś kilka płyt i zastrzegł żebym w przypadku niepotrzebacji podał dalej i za free, komuś kto nie jest głupim chujem i potrzebuje posłuchać. Tak więc ten tego...
Dla mnie lepsze od Wardruna, jakoś takie bardziej pierwotne i mniej komercyjne.
Duże propsy, jedna z najlepszych dark folkowych płyt ostatnich lat moim zdaniem. Czy lepsze od Wardruny to nie wiem, ale co najmniej na tym samym poziomie
Tortorum-Rotten. Dead. Forgotten.
Void Meditation Cult-Utter the Tongue of the Dead
The Ominous Circle-Appalling Ascension
The Prodigy-Their Law: The Singles 1990–2005
if you can find it on the internet, it's not underground.