Też nie ogarniam, przecież nie ma lepszego jedzenia od sera!
Samo to wydanie trochę dziwne, jeśli tam są 3 nalepki i płyta tylko w tym pudełku, serio mógł ser dorzucić Mam nadzieję, że uda mi się jutro kupić winyl(e, bo i epkę z Kijowa przy okazji wezmę chyba nawet i na wymiankę kiedyś tam jeśli chujnia).
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Żeby to chociaż drewienko było.... To jakaś podła sklejka jest. Ale pewnie i tak zaraz będzie kosztowało 50 euro, o ile już nie kosztuje (oczywiście nie mam zamiaru sprzedawać).
Tak w ogóle to jeszcze nie słuchałem, bo jakoś ciągle korzystam z fazy na funeralne doomy itp.
DiabelskiDom pisze: ↑3 lata temu
jakoś ciągle korzystam z fazy na funeralne doomy itp.
Ja też sporo coś ostatnio
Sprawdź sobie Velnias ,,Sovereign Nocturnal". Akurat dziś słuchałem
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd.. ___Face the consequence alone ___With HONOUR - VALOUR - PRIDE
To i ja się pochwalę. Demko czy tam epka świetnego Animal Man Machine, na którym się jeszcze nie poznaliście viewtopic.php?f=4&t=3953 (oba materiały wyszły już na jednym cd, ale za chooj nie do dostania w Polszy ani za normalne pieniądze) i na doczepkę oraz z sentymentu znane, lubiane i setki razy przesłuchane, co kiedyś na kasetonach miałem ale głupi sprzedałem.
yog3 lata temu
Tormentor
yog
Tej okładki Imperium to jeszcze chyba nie widziałem.
yog pisze: ↑3 lata temu
Tej okładki Imperium to jeszcze chyba nie widziałem.
To słabo czytałeś wątek o Arkonie Ostatnia reedka z Dark Omens Prod. bez zbędnych bonusów, bez gmerania (zbytniego) w brzmieniu.
Zapomniałem dodać, że standardowo poza tym digi ząbki w pudełkach wykruszone, już mi się skończyły te tacki na wymianę :/
yog3 lata temu
Tormentor
yog
Może i słabo, jak tam wchodzę to żeby popisać o zajebistości Imperium, a nie patrzeć jakie wychodzą jego reedycje!
Nathas pisze: ↑3 lata temu
To i ja się pochwalę. Demko czy tam epka świetnego Animal Man Machine, na którym się jeszcze nie poznaliście viewtopic.php?f=4&t=3953
Pełniaka nie słyszałem, ale EPka była całkiem zajefajna.
Ja @Nathas gratuluję, bo Profanum zawsze spoko (też obie płyty posiadam w kolekcji), poza tym "Imperium" to także klasyka rodzimego black metalu i uważam, że warto ją posiadać (też mam jak coś, choć inne wydanie).
Też muszę sobie te redke profanum sprawić. Nie wiem czy to prawda, ale ponoć reedycja taur nu fin fuin się kroi. Swoją drogą w tym roku trzymam się postanowienia i zakupuję oczywiste uzupełnienia, a z nowości bez szaleństwa.
if you can find it on the internet, it's not underground.
yog3 lata temu
Tormentor
yog
Przydała by się reedka temu Infernum, bo winyl ceny z kosmosu zaczyna osiągać typu 300+ a jeszcze ze 2 lata temu w FT za 8 dych leżało pamiętam nim stronę ze sklepem mieli i się kąski porozchodziły.
No na grupie fb ktoś ostudzał zapał typa co szukałe tego materiału i mówił, że będzie reedycja. Swoją drogą ciekawy jestem na ile te płacze, że zamówienia z WHP stoją od roku i żadnego odzewu, ja ost robiłem dwa zamówienia tam i wszystko bez problemu
if you can find it on the internet, it's not underground.
Prav akurat rucha Gruzję, Manbryne i Moontower nawet sflaczałym kutasem a mimo wszystko tamci i tak drą się z bólu jak stare polówki Freda Perry i różowe Mystifier.
Poszukałem na jutubie i znalazłem to:
Faktycznie pedalskie.
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself
Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay
"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"
Z powodu 'Klechd' kupiłem resztę, wziąłem po prostu wszystko czego nie miałem z Arachno, a że dostałem trzy w gratisie to siłą rzeczy mam teraz dubelki na ewentualną wymiankę
a co powiecie na niejako kontynuację Thy Worshiper...czyli zespół Popiół i ich debiut "Zabobony"?
też ciekawe i klimatyczne granko, poza dłuższymi utworami jest tu m.in. świetny instrumentalny kawałek "Wilcze Jagody" z piękną melodią
Kolejny zrzut gruzu z południa. Wszystkie pełniaki Sator Marte, Infer, świetny split Sator Marte/ Triumph Genus oraz niemieckiego Vondorn ( podaje nazwę na wypadek, gdybyście wreszcie chcieli posłuchać dobrego niemieckiego blacku), no i zabieramy się za kompletowanie dyskografii Kozeljnik.
kurz pisze: ↑3 lata temu
Gorzkie żale najlepszy utwór z płyty.
Najlepszy jest Anielski Orszak, Wiła i Dziady. Najlepiej, najładniej, najbardziej przejmująco zaśpiewane kawałki z całej płyty, Najmniej skażone porykiwaniami Dariusza, które są najgorszym elementem płyty. No, chyba, że się ktoś jara growlowaniem zdychaj kurwo, szmato wredna, pizdo wszami zarośnięta itp, to może i uważa, że są na tej płycie lepsze numery.
@NathasAnielski Orszak to również mój ulubiony numer pogrzebowy. Dorotka zawsze się fafluni jak to nucę i krzyczy, że mam się zamknąć, bo ona nie jest na pogrzebie
kurz pisze: ↑3 lata temu
Gorzkie żale najlepszy utwór z płyty.
Najlepszy jest Anielski Orszak, Wiła i Dziady. Najlepiej, najładniej, najbardziej przejmująco zaśpiewane kawałki z całej płyty, Najmniej skażone porykiwaniami Dariusza, które są najgorszym elementem płyty. No, chyba, że się ktoś jara growlowaniem zdychaj kurwo, szmato wredna, pizdo wszami zarośnięta itp, to może i uważa, że są na tej płycie lepsze numery.
@Nathas Anielski Orszak to również mój ulubiony numer pogrzebowy. Dorotka zawsze się fafluni jak to nucę i krzyczy, że mam się zamknąć, bo ona nie jest na pogrzebie
Może, nie będę się ze specjalistą od wszystkiego kłócił, bo i dawno nie słuchałem. Może właśnie ze względu na męskie wokale.
@Nathas Anielski Orszak to również mój ulubiony numer pogrzebowy. Dorotka zawsze się fafluni jak to nucę i krzyczy, że mam się zamknąć, bo ona nie jest na pogrzebie
To do mnie się czasem matula fafluni jak akurat usłyszy raz na rok, że jeszcze nie umarła - bo mam od x lat na sygnał sms ustawiony najbardziej rozpoznawalny fragment 'Marszu pogrzebowego' Chopina. Dorotka nie ma z tym problemu, a czasem gra w najmniej spodziewanych okolicznościach
Growle rzeczywiście potrafią irytować, a przecież powinno wyjść inaczej
yog3 lata temu
Tormentor
yog
Kupiłem wczoraj 2 pierwsze albumy Necromantii, bo znowu promocja w Agonii, a chciałem mieć na czarnym (firsty po 150+ euro) i po 58 zeta wychodziło. Bardzo jestem dumny z własnej wstrzemięźliwości, że tylko to wziąłem.
Ten Angst Skvadron całkiem za 35 chyba, ale nie znam, nie słyszałem, nie wziąłem.
Warto. Bardzo ciekawy awangardowy black. Poznałem też niedawno dzięki koledze @Wędrowyczowi, który polecał. Wszystko tematycznie kręci się wokół kosmosu i zakręconych melodii.
Szkieletem jest black metal ale same kompozycje, jak twierdzi ich autor, są inspirowane m.in. muzyką Voivod, Queens Of The Stone Age, Ved Buens Ende....a nawet Bjork i Yes - wszyscy oni wymienieni są na wkładce dołączonej do płytki ,,Flukt".
Chyba nie ma, widze Popiół jedynie i tam wzmiankę o Thy Worshiper
yog3 lata temu
Tormentor
yog
Nie ma, też sprawdzałem jak się info o nowej płycie pojawiło.
Może chętny ktoś założyć? Znam i lubię, ale nawet nie wiem skąd pochodzą
Z drugiej strony wydaje mi się że na nowym forum coś pisaliśmy, nie wypisał się któryś razem ze wszystkimi postami?
Pudełko winylowe z symfoniami Brucknera, gość dorzucił placek Zappy i kasetkę the doors. W Polsce dwa cdki świetlików. Rozszerzone Las putas I Złe misie.
Remmirath
Thou ,,magus,,
Emma/Thou
Buzzoven,,to a frown"
Chaos Echoes ,,transient"
Hell I
Hell/Primitive Man split
Dzisiaj będąc w największej opolskiej galerii natrafiłem na ludków co sprzedawali tysiące płyt wszelakiego rodzaju i maści. Pośród niezliczonych ilości popeliny i innej niesłuchalnej muzyki natrafiłem na jedną małą płytkę za 33 zł. Wziąłem i jeszcze 3 zł utargowałem.