Epka to wariacja, troche inne wersje 2 utworów z Im Wald. Nic specjalnego. Samej Epki nie posiadam i nie zamierzam- nie lubie 10”.
PdH nie musi powalać albo lubisz albo nie, nic na siłę

Epka to wariacja, troche inne wersje 2 utworów z Im Wald. Nic specjalnego. Samej Epki nie posiadam i nie zamierzam- nie lubie 10”.
Zaraz trzeba będzie Ci cofnąć licencję metalowca!
Dobre pytaniebrzask pisze: drzewko na stronie D, pytanie czy rodzaju żeńskiego czy męskiego, ha
Prawda pewnie leży gdzieś pośrodku, tzn. Roberto pewnie sporo przesadził i w zbyt dramatyczne tony uderzył w swoim oświadczeniu. Z kolei Wintherr mógł przejawiać lenistwo i nieogarnięcie biznesowe, co prowadziło do opóźnień itp.
Ale, kurwa, nie w październiku!Vexatus pisze:Dobry nagły atak zimowego krajobrazu nie jest zły.
Ja głosuję na ten tydzień, bo zaraz mają wrócić upały. Może pomoże...
Jak ty mi teraz Vexiu zaimponowałeś!!! Nawet braveran nie potrafi aby tak konar zapłonął.
Nie za bardzo wiem co masz na myśli i co mam zrobić z taką informacją...
To mamy inne zdanie o klimatyczności okładek PdH, bo dla mnie jedna z najmniej i przy okazji niespecjalnie oryginalna. Podobny klimat można znaleźć na randomowych plakatach kupionych w necie. Nie podobała mi się ta zmiana klimatu od początku, ale jako fan od około 20 lat i po wydaniu wyjebanego Das Tor i tak kupiłem album w ciemno. Trochę się zawiodłem i Geister już w ciemno nie kupiłem, z czego się cieszę, bo podoba mi się jeszcze mniej, a Im Wald miał jeszcze jakieś przebłyski geniuszu. Może nowa będzie lepsza, bo i okładka się lepiej prezentuje, bliższa jest moim wyobrażeniom o klimacie projektu, a kawałki znowu długie, ale to się jeszcze okaże.