Mamy, jesteśmy i nie chcemy. A tak poważnie mówiąc, jak już zauważył kolega @Wędrowycz, większość materiałów Evilfeast jakoś magicznie wyparowała z obiegu i niektóre ciężko ustrzelić.nocturnalforest pisze: ↑5 lat temu Jak macie jakieś namiary, albo sami jesteście w posiadaniu i chcecie sprzedać
Wędrowycz pisze: ↑5 lat temu Trochę pomogę:
https://pagan-records.com/pl/searchquer ... =evilfeast
http://hellthrasher.com/shop/search.php ... rch=Szukaj
Co ciekawe, kiedyś materiały Evilfeast były wszędzie dostępne, a teraz przekopałem kilka znajomych distro rodzimych gdzie zawsze sam zamawiałem i prawie nigdzie nie ma, na alledrogo również. Ewentualnie można do samego Jakuba naskrobać, powinien swoje materiały mieć w jakiś ilościach na sprzedaż. Mailik do niego: j_grzywacz@wp.pl
Sam posiadam co nieco, ale nie sprzedaję póki co niczego ze swojej kolekcji.
Nie ma sprawy. W kolekcji mam aktualnie tylko split z Marblebog i "Lost Horizons of Wisdom". Adres e-mail mi się gdzieś swego czasu już obił (pewnie we wkładce do któregoś z materiałów które posiadam) i faktycznie, tak jak kolega @Vexatus zauważył najłatwiej było go odnaleźć poprzez profil GrimSpirita na MA. Również pozdrawiam serdecznie i liczę owocnych poszukiwań materiałów Evilfeast.nocturnalforest pisze: ↑5 lat temu Dziękuję bardzo za odpowiedz. Wiesz nie mogę uwierzyć, że podałeś mi e- maila do samego Grim Spirit. Od jakiegoś czasu szukałam kontaktu z nim i pisałam do Dayla Petersona, który nakierował mnie na wytwórnię Eisenwald. Ale gość z wytwórni nie podał mi adresu e - mail do Jakuba. A tu masz , jaka niespodzianka. Chciałam mu dodatkowo przekazać moją wdzięczność za jego szlachetną twórczość. Dziękuje serdecznie. A pozostałe płyty, na które namiary wysłałaś już mam. Ale dziękuję za poświęcony czas i uprzejmość. Pozdrawiam serdecznie. A tak z ciekawości zapytam to jakie płyty Evilfeast masz w swojej kolekcji ? Albo jakich nie masz ? A tak w ogóle z skąd masz do niego adres e- mail. Chyba, że to tajemnica.