yog pisze: ↑6 lat temu
Sądząc po logo tym razem hajlunek połączony ze stonerowym festem
Hailujący stoner metal o paleniu zioła w imię Trzeciej Rzeszy. Anschlussowałbym.
Mein Bekiffen - Endlösung der Rauschfrage
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself
Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay
"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"
yog6 lat temu
Tormentor
yog
Brzmi trochę jak Black Magick SS ;p
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Hajasz6 lat temu
Raubritter
Hajasz
Tegoroczny fest będzie poświęcony pamięci niejakiego Kaldrada, który to udzielał się w niezliczonej ilości okręgowych zespołów pogańskiego black metalu.
Na razie nie brzmi zbyt dobrze choć konkretne źródła informują, że pierwszy potwierdzony zespół to Grand Belial's Key.
GRINDCORE FOR LIFE
yog6 lat temu
Tormentor
yog
Przejebane, jeśli GBK
Czy w przerwach między zespołami są puszczane przemówienia wujka Adiego?
A tak serio, to akurat spoko, że będzie poświęcony pamięci Kaldrada, a bardziej nawet fajnie by było jakby zaprosili kilku pozostających muzyków BBH do wspólnego odegrania paru wałków Forest/Branikald/Nitberg.
Odium Humani Generis
yog5 lat temu
Tormentor
yog
Kataxu, Baise Ma Hache, Goatmoon, Blazebirth Hall Tribute, reszta nie interesuje zupełnie.
Hajasz5 lat temu
Raubritter
Hajasz
Wszystko rozumiem ale co tam robi Sear Bliss
Skład poniżej średniej. Zobaczymy co dalej jakie większe nazwy się pojawią. Pojadę tylko jak zagra Darkthrone ewentualnie Burzum.
Coś mi śmignęło, że Michał ostatnio na pejsbuku wrzucał zdjęcia jak na bębnach łupał. Jakbym kiedyś miał trochę czasu i spokoju, to też chętnie z Michałem jakiś projekt bym uskutecznił, bo to bardzo dobry muzyk jest, a plany mieliśmy już w sumie nie raz, bo też kiedyś razem graliśmy przez pewien czas.
Odium Humani Generis
deathwhore5 lat temu
Tormentor
deathwhore
Mnie już nie miga na fejsiku, bo wyrzucił mnie ze znajomych, ale jak się widzimy to dalej się z uśmiechem witamy
Nebiros pisze: ↑5 lat temuA w dupe lubisz? ja slucham nightwish i Blind Guardian
yog5 lat temu
Tormentor
yog
Z tego co wiem, jak był Sunwheel, to grał też kawałki Kataxu, więc może tym razem w drugą stronę ;p