Słuchałem tegorocznej płyty i dobrze mi weszła, z pewnością chcąc więcej, sięgnę i po "Hunt".pro pisze: ↑7 lat temu Amarok - Hunt
Jak dla mnie rockowy album roku.
Do tego Amarok jest polski.
Tutaj recka oddająca wartość tej płyty http://www.magazyngitarzysta.pl/muzyka/ ... -hunt.html
Bo to jest, naprawdę dobry album. Nie czaję tłumaczeń, że po prostu Ci się to podoba. Wlewaj tam ciepełko w ich serducha i niech grają.TITELITURY pisze: ↑3 mies. temu Bardzo dobre wybory muzyczne podjąłeś Jakubie. Cholera, moja sąsiadka miała jamnika imieniem Kuba i teraz zawsze każdy Kuba kojarzy mi się z jamnikiem.
To jest naprawdę zajebiste płyciwo, a pisząc to, nie kieruję się bynajmniej lokalnym patriotyzmem. Po obejrzeniu na żywo Dominance tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że to przehajpowany zespół. Nie kieruję mną również kolesiostwo. Gdyby album moich kolegów był moim zdaniem chujowy albo bym to napisał ( nie obraziliby się), albo taktownie nabrał wody w usta. Ale ja tu się naprawdę nie mam do czego przypierdolić. Poleciało dzisiaj po ostatniej płycie Bexalaxa i Marras, które "odkryłem" i nie odczułem jakiegoś spadku muzycznego poziomu. Tamte płyty stawiają na klimat i ta również to robi. Jest ciężko, duszno, schizofrenicznie. Wiem jakiej muzyki słuchają ludzie z tej kapeli i stąd również wiem, że zagrali po prostu taki black metal, którego sami chcieliby słuchać. To może najlepsza rekomendacja.
W 90tych pewnie tak choć np demo In the Glare of Burning Churches stawiam praktycznie na równi z Following...