Dalej bestialstwa. Ugh!
Edit: tak teraz pomyślałem jak w tym przypadku pięknie okładka współgra z zawartością muzyczną - wkurwieni barbarzyńcy pod sztandarem Sejtana jadą (w pizdu szybko) żeby wszystkim wpierdolić
Wędrowycz pisze: ↑7 lat temu
Dalej bestialstwa. Ugh!
Edit: tak teraz pomyślałem jak w tym przypadku pięknie okładka współgra z zawartością muzyczną - wkurwieni barbarzyńcy pod sztandarem Sejtana jadą (w pizdu szybko) żeby wszystkim wpierdolić
Bardzo mi się podoba ten album i chętnie zakupię. Jakieś namiary? Widzę że było wznawiane wydanie w zeszłym roku przez hell's headbangers.
Niestety sam nie mam i nie widzę żeby gdzieś w PL było dostępne, choćby wznowienie. Swego czasu Fallen Temple miało placka, to słyszałem.
Aha, możesz zapytać Barta z Hellthrasher Productions czy nie będzie ściągał wznowienia, bo u niego można takie cudeńka czasem znaleźć, no i ewentualnie jeszcze Sova z Malignant Voices może pomóc w tej kwestii.
Nadal bawi. Z jaką pasją to jest grane. Dwa pierwsze wydawnictwa miodzio. Kupiłem kasetę, zajechałem, kupiłem płytę i jadę dalej. I chuj w dupę Stefce, co się ruchać nie chce !
Ryszard pisze: ↑6 lat temu
Trochę za dużo wina, przystojny kolega w koszulce Dissection, At the Gates z dyktafonu... I zaraz pedałują się tekie satany w parku na ławce, za ręce się trzymają... Teczowy Black Metal hahahaha
Horna to zespół, który nigdy nie nagrał nic nadzwyczajnego czy też oryginalnego, ale jakoś zawsze darzyłem ich estymą i tak jest dotąd. Po prostu raz na jakiś czas lubię odpalić, albo sprawdzić co tam nowego wypuścili.
Zamiast w kimono postanowiłem odbębnić Nowe nagrania Anselmo.... no i kurde nie śpię bo ten brzydal wyrzygał niesamowity album!!!!! Normalnie sprawdzę znowu jutro bo normalnie nie wierzę. Portal Groove, Death Metal, Faith no More, Death, może jaki PRIMUS, Vader! HC? cała ta NOLA Znowu Death Metal.....Ciężar, brzmienie podkręcone umiejętnie i naprawdę puNChy... jak Slayer na Divine Intervention... Do tego rozbudowany. Tylko solówek Treya brakuje...
MISERY - REVAL IN BLASPHEMY / @ Hajasz tego puszczenia od tyłu jako ostatni utwór nie ma , konczy się tytułowym . Wydanie Dark 95 /
bardzo dobry album , przetrwał próbe czasu/
HUMAN pisze: ↑7 lat temu
MISERY - REVAL IN BLASPHEMY / @ Hajasz tego puszczenia od tyłu jako ostatni utwór nie ma , konczy się tytułowym . Wydanie Dark 95 /
bardzo dobry album , przetrwał próbe czasu/
Jak to, a co to za wydanie? Jaki czas płyty? Kończy sie tytułowym, co ma prawie 40 min. Co to jest to Dark 95? Płyta wyszła w 1997 r. wydana przez Warhead Records, a wznowienie z Dark Symphonies to wydanie ubiegłoroczne. Inne wersje jak już to bootlegi.
Utworu nie ma na play-liście i pojawia sie dopiero, gdy skoczy się ostatni tytułowy utwór, czyli po 4:16, jako ukryty utwór.
Przewiń i sprawdź, czy po chwili coś zagra.