Savatage ?Pioniere pisze:Jeszce kiedyś słyszałem zajebistą zaadoptowaną do kapeli thrashowej wersję In the Hall of the Mountain King z Peer Gynt Edvarda Griega. Tyle że dziś już nie pamiętam, kto to grał
Ja tam nie mam nic przeciwko pamiątkowym fotkom z muzykami. A piwo można wypić mimo tego.yog pisze:mi jakoś w ogóle głupio kogokolwiek o foty prosić i jak dotąd z nikim sobie nie zrobiłem, nie lepiej wypić piwko i pogadać?
Śmierdzi tu oldschoolem na kilometr, wieje starożytnym klimatem death metalu aż miło. Co do coveru, to pełna zgoda, a do tego wydaje mi się że jednak dzisiejsze Autopsy miało by problem żeby tak ten utwór jak Cemetery Filth wyciągnąćPioniere pisze:
Bardzo dobra EP-ka z zajebistym cover'em Service for a Vacant Coffin z debiutu Autopsy — można się zastanawiać, czy obecnie ekipa Reiferta nagrałaby go ponownie z równie zabójczym feelingiem, jak niegdyś, co się młodzikom z Cemetery Filth naprawdę udało ... po świetnej debiutanckiej EP-ce i dwóch równie dobrych splitach wyczekuje ich debiutanckiego longplaya.
O tym samym chciałem wspomnieć, ale dodać muszę, że Belgowie wysmażyli całkiem konkretny krążek.yog pisze:o jaki ładny art Moyen odjebał
Vortex pisze:Zajebisty atmosferyczny black z naszej Polski. Świetna płyta, naprawdę za to właśnie cenię nasze podwórko. Jest klimatycznie, jest dość melodyjnie, ale nie pedalsko więc ja jestem bardzo zadowolony po zapoznaniu się z debiutem Erebos. Bierzcie i słuchajcie tego wszyscy, jak już wcześniej ktoś tutaj tego pięknego sformułowania użył![]()
detektyw yog przedstawia:Pioniere pisze:Jeszce kiedyś słyszałem zajebistą zaadoptowaną do kapeli thrashowej wersję In the Hall of the Mountain King z Peer Gynt Edvarda Griega. Tyle że dziś już nie pamiętam, kto to grał — bardzo dawno to słyszałem z jakiegoś B-side singla.
Ano zajebiste, jedna z najlepszych demówek w '93 z Norge.yog pisze:^ zajebiste, jak to stare in the woods
Ta słuchałem. Tez i się bardzo podoba. niezobowiązujący, ale fajnie zrobiony Brutal Death Metal. Trochę Aborted przypomina, ale wyraźnie brutalniejsze.Pioniere pisze:
Dobre brutalne tegoroczne ścierwo. @Czit słuchałeś?