Awatar użytkownika
Szajtan
Tormentor

Tormentor / Cult of Fire 05.02.2022 Warszawa, Progresja

Szajtan

Left Hand Sounds wspólnie z Obscure Promotion prezentują polską odsłonę europejskiej trasy węgierskiego Tormentor i czeskiego Cult of Fire!

Obrazek

Event na fb:
https://fb.me/e/R1u9zTzC
I am Satan's generation and I don't give a fukk.

Tagi:
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Się zobaczy Tormentorka drugi raz z przyjemnością, Cult of Fire też miło, że daleko nie trzeba jeździć, bo dotąd się nie udało, a jakimś total maniax nie jestem. Szkoda tylko, że pewnie Vltava / Vah i tak nie zagrają ;)
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
DiabelskiDom
Moderator globalny

DiabelskiDom

Vltava widziana i słyszana na żywo, hails
Panzer Division Nightwish
Awatar użytkownika
TITELITURY
Tormentor

TITELITURY

Chuj do szczania ten Cult of Fire. Chyba dobrą mają promocje, inaczej nie mogę sobie wytłumaczyć tego, że nad Wisłą ten czeski zespół jest bardziej popularny od innych, lepszych i bynajmniej nie mam tu na myśli Umbrtki, żeby nie było. Albo to ten modny, hinduski image, który trafia, do metalowców. Szkoda, że Malokarpatan wypadł. Chyba, że to inna trasa. ;)
Dum bibo piwo, stat mihi kolano krzywo.
Awatar użytkownika
Nebiros
Tormentor

Nebiros

No trochę z dupy ten Cult of fire. Tormentorka z chęcią by się znowu obejrzało, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Awatar użytkownika
CzłowiekMłot
Moderator globalny

CzłowiekMłot

Koncert odwołany, bo Kowit.
Non Stop Kolor!

Browar, knajpa, dupy i metal!