Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Reeking Aura

Hajasz

Obrazek

Obrazek

A teraz klasyka rzeźnika czyli decior rodem z New Jork / New Jersey. Podopieczni w wielu kręgach kultowej PLR właśnie przywitali się debiutanckim albumem o jakże slodkim tytule Blood and Bonemeal, gdzie w niespełna 34 min grają jak należy na wschodnim wybrzeżu. Bez zbędnego pierdolenia, baa nawet bez umpa umpa sześciu luda robi klasyczny rozpierdol. O kierwa wchodzi pytanie po chuj sześciu luda? Czy tam są jakieś pierdolone fujarki, harmoszki, beczki po ropie a może klawisze? Ni chuja nic z tych rzeczy bo tam jedzie trzech wiosłowych i każdy chwali się swoją techniką więc jest sporo zgrzytania, niepokojących melodyjek a nade wszystko zacnego riffowania. I jeszcze kierwa ciekawostka bo japę drze Will Smith!!! Tak ten Will Smith, który nie jest czarny.

Skład:
Terrell Grannum - Guitars (2019-present) Buckshot Facelift, Squelching Flesh, Thætas
Rick Habeeb - Guitars (2019-present) Buckshot Facelift, Grey Skies Fallen, ex-Eve of Mourning, Brave the Waters
Will Smith - Vocals (2019-present) Adharcáil, Afterbirth, Buckshot Facelift, Exsanguinated, ex-Biolich, ex-Liquified Maggots, Anal Birth (live), ex-Artificial Brain, ex-Pyrexia (live), ex-Andromorphus Rexalia, ex-Coma Cluster Void
Hudson Barth - Drums (2023-present) Rotted Tower, Trog
TJ Coon - Bass (2024-present) Trog, Dead and Dripping (live), Malignancy (live), Sentient Horror
▼ Byli muzycy
Tom Anderer - Bass (2019-2024) Buckshot Facelift, Grey Skies Fallen, Squelching Flesh, Brave the Waters, ex-Artificial Brain (live)
Keith Harris - Drums (2019-2021) Afterbirth, Lunicide
Ryan Lipynsky - Guitars (2019-2024) Rotted Tower, The Howling Wind, Thralldom, Unearthly Trance, ex-Force & Fire, ex-Green Dragon, ex-Hollow Senses, ex-Serpentine Path, ex-Zombie Lake, ex-Altered States, ex-Drifting Collision, Humanless, MKRL, RL:ZZ, Viodre, ex-Villains, ex-Decimation, ex-Motive, ex-Pollution, ex-The Death-Hammer
Sam Shereck - Drums (2021-2023) Bowel Erosion, Drown in Blood, Exsanguinated, Stabbed, Sulfuric Hatred, Total Invasion, Upon Stone (live), ex-Haagenti, ex-Orogeny, Blame God, Lions Den, NYC Shootout, Resection, Retching Pus, Shits Creek, ex-Pink Mass
▼ Muzycy koncertowi
Hudson Barth - Drums Rotted Tower, Trog
Dyskografia:
2020 - Beneath the Canopy of Compost [EP]
2022 - Blood and Bonemeal
2025 - Fires in Deep Frost [EP]
2026 - On the Promise of the Moon

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Re ... 3540466628
BC: https://reekingaura.bandcamp.com/music
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
perun

perun

Prze-zajebisty debiut. Jak dla mnie jedna z najlepszych płyt 2022 (na pewno w top 10 8-) ). I jak to już wynika z tego co kolega napisał, nie chodzi tu o to, by ta płyta zaskakiwała jakimiś fajerwerkami, nowatorstwem czy innowacyjnymi inspiracjami - ot po prostu mocno kopie po jajach.
Awatar użytkownika
Hajasz
Raubritter

Hajasz

O rzesz kierwa nowy płyt chłopaków rozerwał mnie jak jak konfetti.
Okładka z dupy bo przedstawia nie wiem co??? Ścianę tabalugowego garażu, na której ktoś trzepał puchę sprayu??? Być może ale to jest najmniej ważne bo muzycznie jest tak dojebane, że hohoho.
Jeden ludek ubył więc obecnie klasycznie dwie gitary sobie rzezają ale wokalnie to jest kierwa apogeum wściekłości. Dwa dodatkowe voxy gościnnie robią masakrę nienarodzonego. W otwierającym kawałku miałem straszne obawy bo były kwiki świńskie ale to tylko tak aby zerwać stringi a potem bierzesz wszystko. No słucham płyty takiej jakby Edge Of Sanity nagrał Unortodox'a tylko 10x wścieklej.
Te riffy, te melodie, które tak lekko sobie pogrywają na tej rzeźni to jest pierdolony kunszt i nikt tu się nie sili aby teraz nagle zagrać tempo 5/4 bo jestem taki pro gitarist. Wykurwisty płyt, który w zaledwie 32 min rozstawia po kątach. No nie, muszę to jeszcze raz powiedzieć. Gitara prowadząca tu robi poezję. Panie Swano??? Pan to słyszysz??? Oni to zrobili.
GRINDCORE FOR LIFE
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Hajasz pisze: 3 tyg. temu Panie Swano??? Pan to słyszysz??? Oni to zrobili.
Pan Swano to to zmiksował xD

Okładka strasznie śliczna, coś między okładkami ruskiego Hieronima boscha, a tym słynnym zimowym pejzażem Bruegela. Wokal typa z Afterbirth niestety mocno nie moje klimaty, ale muzyczka w tle chyba nawet fajniusia.

Destroy their modern metal and bang your fucking head