Tyle lat już istnieją. U steru Jeff Harp plus roszady I rolady I powroty pośród obsługi pozostałych grajek pierdziawek. Tematycznie to był brytyjski hc punk grany w Stanach. Teraz pewnie też, chociaż nie wiem, nie znam wszystkiego. Postowałem już ich najudańsze dziecko i to całkiem niedawno. Nikt nie podłapał. Może teraz podłapie....
Wczesny Voivod prawie I Cro Mags.
Dyskografia: 1985 - Nineteen Eighty-Five Demo [demo] 1986 - Final Conflict / Prisoners Of Conscience [split] 1988 - Ashes To Ashes 1992 - The American Scream [EP] 1995 - Institution [EP] 1995 - Face Extinction [EP] 1997 - Face Institution [kompilacja] 1997 - Final Conflict / No.Reason [split] 1997 - Rebirth 1997 - Final Conflict [EP] 1998 - Limited Edition E.P. [EP] 2006 - No Peace On Earth, No Rest In Hell
Faktycznie, bardzo spoko kapela w wieku bliskim średniemu aktywnych użytkowników Brutalland.
Spoko energetyczny hc/punk, ale może też crossover co słychać w linkach z youtube, z bandcampa wrzuconego - punki, co by mnie wkurwiało gdyby nie mocarne riffy.
W sumie dość podobne do starego Wojewody klimatem, a czy do cro mags nie wiem, bo kiedyś nie polubiłem i nie słucham.
P.S. tematów z polecankami prawie nigdy nie sprawdzam, ale gdybyś mnie oznaczył to może bym kliknął...