Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

White Werewolf

Nathas

Obrazek
White Werewolf to efemeryczny twór nieznanej proweniencji... no dobra, widać z czym mamy do czynienia, choć kapel chce być tajemniczy i skład ukrywa ;P Wystrzelili pełniakiem dwa lata temu i póki co tylko tyle i aż tyle. Świetny jest to album, pełen agresji i nienawiści, z radykalnym przekazem. Kawał porządnego black metalu. Nie wydaje mi się, by materiał został jakoś szeroko zauważony, więc polecam niezdecydowanym. Warto !!!

Dyskografia:
2022 - Si Vis Pacem, Para Bellum

MA: https://www.metal-archives.com/bands/Wh ... 3540510205
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Nathas pisze: rok temu Nie wydaje mi się, by materiał został jakoś szeroko zauważony
Wystarczy, że był wąsko zauważony, ale tam gdzie trzeba. :)
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

Kilka razy w ciągu ostatnich dni pełniaczek przeleciał i wrażenia muzyczne za każdym razem jak najbardziej pozytywne. Tam gdzie trzeba jest surowo, tam gdzie trzeba nieco klimatycznie i klawiszowo, tam gdzie trzeba punkowo. Dobre surowe brzmienie i zajebiste wokale. No i ta perkusja jak z pierwszego rozdziału podręcznika rawblackmetaliwca... Gdzie jest wersja LP ja się pytam?!?
Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

Nathas

Vexatus pisze: rok temu Gdzie jest wersja LP ja się pytam?!?
Odpowiadam: nie ma. Kupuj kasetę u Złego Demiurga póki jeszcze ma i nie marudź ;P
Awatar użytkownika
Vexatus
Tormentor

Vexatus

W ZD to jak mam takie zaległości z MC że szkoda gadać... :cry: Poza tym wiem, że LP nie ma. I to jest błąd.
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Przyjemna płyta - trochę z nią dziś spędziłem czasu. Wszystkie instrumenty mi tu ładnie grają do tańca, jest solidnie.

Ciekawe czy ktoś ze słuchających zauważył że pod koniec albumu jest trochę Szczerych nawiązań do przeszłości.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
Awatar użytkownika
Nathas
Tormentor

Nathas

brzask pisze: 11 mies. temu Ciekawe czy ktoś ze słuchających zauważył że pod koniec albumu jest trochę Szczerych nawiązań do przeszłości.
No Panie, jak można nie zauważyć :)
A słuchasz z płyty czy z kasetki? Bo na kasetce strona B zawiera surowe miksy kawałków bez intra i outra, równie przyjemnie to brzmi. Mój egzemplarz regularnie odwiedza magnetofon.
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

W pracy więc tylko przez słuchawy a CD pewnie kiedyś też wezmę bo pytałem nawet już i wersji LP raczej nie będzie.
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE