Awatar użytkownika
yog
Tormentor

Duble na sprzedaż

yog

Zbieram na nowy komputerek i mam parę dubelków na sprzedaż. Płyty są nigdy nie grane, jedynie ewentualnie (w przypadku KPN) wyjęte z oryginalnych papierowych kopert i przełożone do japońskich antystatycznych folijek, toteż mogą mieć jakieś tzw. kopertówki, ale są nowe. Ceny LP mniej więcej takie, ile mnie kosztował ich zakup. Słanie inpostem.

LPs:

Peste Noire - Le Retour Des Pastoureaux (1 press), 200 zł (https://www.discogs.com/release/2009535 ... astoureaux)
Black Magick SS - Spectral Ecstasy (3 press na czerwonym winylu), 200 zł (https://www.discogs.com/release/2182198 ... al-Ecstasy) - mam dwa
Lamp of Murmuur - Submission and Slavery (1 press), 80 zł (https://www.discogs.com/release/2394603 ... nd-Slavery)
Destroy their modern metal and bang your fucking head
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Ja to myślę, że szybciej uzbierasz na kompa jak do listy dodasz KPN La Chaise-Dyable :P
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Nie przesadzajmy, to nie sprawa życia i śmierci.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Peste Noire poszło za 100 zł drożej niż dla forumowiczów i ruszyło w drogę do Szwecji.
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Lampka marmurowa sprzedana.

Fotki jednej z kopii Black Magick SS - Spectral Ecstasy znajdziecie pod linkiem: https://www.ebay.pl/itm/167647290131
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

yog pisze: 4 tyg. temu Lampka marmurowa sprzedana.
Może i sprzedana, ale nie da się wysłać do USA towarów, więc sprzedaż anulowana. Zajebisty biznes.
Awatar użytkownika
brzask
Tormentor

brzask

Wysyłałem do usa w listopadzie płytę i obecnie tylko chyba FedEx wchodzi w grę. Cena zależy m.in od tego do którego stanu ma to iść i od podawanej wartości płyty .
Wyszło 170 zł.
Przez epaka.pl
There's something growing in the trees__Through time war prevails____Wśród jeszcze żyjących kłamstw,
I think it's a different me
_______Thoughts fears cast aside_____Gnębiących ten Biały Ląd..
___Face the consequence alone
___With HONOUR ~ VALOUR ~ PRIDE
Awatar użytkownika
Pioniere
Moderator globalny

Pioniere

yog pisze: 3 tyg. temu
yog pisze: 4 tyg. temu Lampka marmurowa sprzedana.
Może i sprzedana, ale nie da się wysłać do USA towarów, więc sprzedaż anulowana. Zajebisty biznes.
Co jest tego przyczyną, jeśli wolno spytać o szczegółowe wyjaśnienie?
Awatar użytkownika
yog
Tormentor

yog

Mi kolo mówił, że do stanów nie wysyłają. Początkowo coś tam wyszło, że niby system mimo to pozwala wysłać, jak wklepał dane (wypełniłem wszystko w e-nadawcy i wydrukowałem adresy i karteczkę do urzędu celnego z zawartością), ale mówił, że i tak pewnie zostanie zwrócona. Już mi mówił ile zapłacić, to się okazało, że jednak nie może wysłać i do USA poczta wysyła teraz tylko dokumenty. Ta moja paczka to się co prawda mieściła w wymiarach i wadze listu zagranicznego poleconego, ale zadeklarowałem tam, że kupujący już zapłacił podatek, więc nie wiem, może gdybym udawał, że to kartki papieru a nie płyta to by wysłali i pewnie zwrócili jak by na jakimś rentgenie wyszło, że to płyta.

170 zeta trochę słabo za płytę sprzedaną za stówę.